Poate ca ati patit si voi la un moment dat sa nu stiti ce cadou sa alegeti pentru cei dragi. Fie ca vorbim de managerul echipei, de un prieten, de amic, coleg de munca etc. aceeasi dilema o aveti cu totii: ce ar  putea fi potrivit? Mai ales cand persoana in cauza pare ca le are pe toate!

Cadourile nu sunt numai despre acele obiecte ce raman amintiri, ci despre experiente minunate. Asadar, va invitam la masaj erotic!

4 motive pentru care masajul erotic este cadoul perfect pentru capricorni si varsatori

In aceasta perioada sarbatorim pe cei din zodia capricorn (pana la data de 20 ianuarie inclusiv) si ulterior pe cei din zodia varsator. Iata de ce pentru acesti sarbatoriti o sedinta de masaj erotic este o alegere buna. Atentie: e musai sa vorbim de persoane majore!!!

Capricorn

Prin definitie o incapatanata, persoana nascuta sub acest semn zodiacal, definim pe astfel de sarbatoriti prin consecventa si timida. Are o influenta feminina si este persoana care tinde sa se ascunda, sa fie introvertita. De asemenea, este genul de persoana care respecta in totalitate valorile familiei.

Asadar, ce i se potriveste din punct de vedere al masajelor? Pentru un capricorn care nu a mai pasit vreodata in salonul Artemis recomandam masajul nud sau de ce nu chiar topless. Este prima experienta cu care vor debuta in lumea placerilor. Asta inseamna ca fie nu va fi vorba de nuditate, fie va fi vorba de nuditate si nu mai mult de atat.

Este intr-adevar ceva mai mult de digerat cand o persoana la prima sa experienta la masajul erotic are parte de un spectacol feminin nud si pe deasupra mai este stimulat si in alte moduri. Asadar lasam pentru sesiuni viitoare masajele cu ulei de argan sau cu sampanie.

Varsator

Cand vine vorba de persoanele nascute sub acest semn zodiacal vorbim despre tot ce inseamna excentric. Varsatorii adora sa iasa in evidenta, sa epateze si, de ce nu, pot face asta si cand vine vorba despre experientele pe care le traiesc si le aleg. Asadar in acest caz putem vorbi de opusul a ceea ce aminteam in randurile de mai sus si anume de preferinta pentru masajul erotic cu doua sau chiar trei maseuze. De asemenea, schimbarea de decor poate fi despre alegerea ca masajul sa aiba loc in deplasare, anume la hotel.

Varsatorului ii place libertatea, tot ce e nou si nimic neconventional. Va aprecia mai intai de toate ideea in sine, aceea de a avea parte de ceva diferit. Il vei cuceri cu ideea mai bine. Este si genul de persoana care destul de mult probabil ca va reveni curand sa mai testeze si alte  tipuri de masaje erotice.

Masajul erotic, ce idee minunata intr-o luna precum ianuarie

Se spune ca asa cum incepi, asa termini un an. Se mai spune de asemenea ca in ianuarie suntem mai predispusi la depresii, avand in vedere ca au trecut sarbatorile, am incheiat perioada festiva si plina de magie cum se mai spune. Acum suntem cu focus la munca si doar daca am planificat – mai mult din ratiuni practice si economice – o vacanta exotica reusim sa mai iesim din cotidian. La fel de bine poate fi vorba despre stres, despre povestea aceea chinuitoare care face ca alarma la prima ora a diminetii sa nu mai fie o placere, ci o un chin. Adormim stresati si ne trezim in egala masura de stresati si nu vom remedia situatia decat daca schimbam ceva in vietile noastre.

Asadar, masajul erotic suna bine pentru ca atunci cand nu avem alte planuri care sa ne ridice moralul, masajul erotic o va face. Pentru ca avem nevoie din cand in cand de ceva diferit, care sa ne ajute sa alungam plictisul. Pentru ca pana si in viata de cuplu exista aceasta amprenta a plictisului. Merita momente de rasfat, iar acestea nu vin fara planuri. Planuiti o vizita la salon Artemis! Pe principiul ce tie iti place, altuia sa ii faci, programeaza o sesiune de masaj erotic pentru prietenii tai. Daca stii ca urmeaza ziua unui amic, nu mai cauta in zadar ceva cu care sa surprinzi, poti oricand sa alegi masajul erotic! Detalii sunt si in pagina noastra.