Serviciile de masaj erotic se adreseaza in mod special barbatilor si pe principiul da-i Cezarului ce e al Cezarului in randurile ce urmeaza ii vom pune pe acestia pe primul loc. Exista in lista noastra de servicii si unul adresat publicului mixt, aici facem referire la serviciile de masaj erotic pentru cupluri. Cu toate acestea, barbatii sunt publicul vast care trece pragul salonului nostru, mai adesea.

Ce au in comun barbatii care prefera masajul erotic?

Se spune ca in spatele unui barbat puternic sta o femeie in egala masura de puternica. Sau nu! Pentru multi dintre cei care ne trec pragul, motivatia este tocmai lipsa de afectiune. O relatie inseamna investitie de timp si sentimente. Cand acel confort sufletesc nu exista, cand o persoana simte nevoia de afectiune, va prefera un masaj erotic. Este ceea ce poate compensa cu lipsa afectiunii feminine.

Barbatul care prefera masajul erotic este unul cu atitudine. Are incredere in ceea ce ii place, in ceea ce decide, are o parere foarte buna despre sine. Acestia sunt barbatii care vor prefera spre exemplu masajul erotic cu doua sau trei maseuze. Este tipicul vanator de aventuri, dornic de aventuri, sa incerce ceva nou.

De asemenea, un punct comun al celor care trec pragul la Artemis se refera la placerea de a trai bine. Si tu te bucuri de viata? Avem un timp limitat si o singura viata si merita sa ne bucuram din plin de tot si de toate. Italienii spre exemplu au o vorba: azi esti pe pamant, maine in mormant. Asadar, nu stim in ce moment viata noastra va avea o turnura care nu ne mai permite sa facem anumite lucruri sau cand pur si simplu viata ni se opreste. Suna dur, dar este o realitate si poate ca unul din cele mai chinuitoare ganduri este cel al regretului de a nu fi facut ceva.

In plus, …

Barbatii care prefera masajul erotic sunt de asemenea cei carora le place sa isi traiasca viata la maxim, insa departe de ochii curiosilor si care cauta relaxare, destindere si toate la pachet cu intimitatea necesara.

Exista si o alta categorie a publicului masculin care prefera acest tip de activitate si anume vorbim despre barbatii anxiosi. Sau timizi. Sau cei care se simt stapaniti de stari de depresie. Au nevoie de un impuls, fie el si de natura intima, incat sa isi gaseasca din nou placerea vietii. Posibil sa fie trecuti prin lungi episoade de stres sau sa fi intalnit situatii ce i-au incarcat emotional si in acelasi timp le-au descarcat curajul si cheful de viata. Sunt cei care constientizeaza sau nu ca sunt mereu incordati, dar au nevoie in egala masura de detensionare, cat si de masajul in sine. Cand totul se combina cu miscari si mangaieri de rasfat este clar ca ce iese este ceva minunat.

Desigur, cel care prefera masajul erotic poate fi la fel de bine cel care isi doreste sa treaca pe lista ceva acel ceva unic in viata. Tu din ce categorie faci parte?