Masajul erotic nu se face oricum si oriunde. Exista cateva secrete ce trebuie puse in practica pentru ca orice persoana sa se simta cu adevarat rasfatata. Masajul erotic vine cu beneficii doar atunci cand este realizat corect, intr-o atmosfera atent aleasa.

Acesta este menit sa aduca fericire indelungata celor care obisnuiesc sa treaca pragul unui salon de masaj erotic. Multi raman cu o experienta exceptionala, de neuitat, altii revin din nou pentru a mai incerca si alte servicii pe care noi le oferim.

Toate aceste experiente nu vor putea fi traite daca nu s-ar pune accentul pe cateva detalii ce fac cu adevarat diferenta. Un masaj de calitate nu poate fi uitat prea usor.

Parfumul din camera, parte din masajul erotic

Imaginati-va o camera unde a fost dat cu un parfum foarte intepator si dulce. Apare imediat disconfortul si nu vei dori decat sa iesi cat mai repede din acea camera.

Parfumul din incaperea unde va avea loc masajul erotic trebuie sa fie unul cat mai placut, nu prea intepator nici prea dulce. Este un secret caruia trebuie sa i se dea o atentie deosebita, pentru ca, dupa cum bine stim, mirosurile anumitor parfumuri stimuleaza impulsurile si ofera o stare de relaxare. Iasomina sau migdalele au efecte afrodisiace.

Muzica creeaza un ambient placut

Un alt lucru de care trebuie sa se tina cont este muzica de pe fundal. Cum trebuie sa fie aceasta? Romantica si de relaxare, insa ascultata in surdina. Aceasta va reusi sa creeze un ambient cat mai placut pentru toti cei care doresc sa aiba parte de un masaj erotic la salonul Artemis Masaj.

Lumina din incapere

O lumina difuza contribuie la cresterea nivelului de intimitate. Orice persoana care are parte de astfel de servicii se poate relaxa complet atunci cand lumina din incapere este relaxanta si nu deranjeaza. Pentru o atmosfera cat mai romantica si lumanarile pot fi o alegere excelenta.

Uleiul de argan

Nici un masaj nu poate aduce relaxare daca nu se folosesc uleiurile sau cremele. Insa nu de orice fel. Uleiul de argan este recunoscut pentru beneficiile sale. Cunoscut si sub numele de lichidul de aur, acesta poate face minuni in timpul unei sedinte de masaj. Pe langa faptul ca va catifela pielea, uleiul de argan previne si ridurile, hidrateaza in profunzime, poate trata anumite probleme de piele precum eczeme si acnee. Acest tip de ulei este nelipsit din cadrul salonului nostru pentru a oferi experiente de neuitat si cat mai placute celor care ne trec pragul.

Experienta maseuzei

In cadrul salonului nostru, toate modelele noastre au experienta in arta masajului erotic. Asta pentru ca le oferim traininguri pentru a invata tehnicile masajului pentru a oferi unele dintre cele mai frumoase experiente tuturor celor care ne trec pragul. In acest context nu conteaza doar frumusetea si senzualitatea. Este important ca fiecare maseuza sa isi adapteze comportamentul in functie de fiecare client. Asta pentru toti sunt diferiti. Ei trebuie sa fie in centrul atentiei si sa aiba parte de o experienta pe care nu o vor uita prea curand.

Articolele vestimentare

Modelele trebuie sa fie imbracate cat mai sumar si sa aiba o lenjerie cat mai fina. Este important ca aceasta sa incite cat mai mult. Tocmai de aceea, aceste articole vestimentare sunt alese cu atentie majoritatea fiind alcatuite din dantela de calitate.

Tonul vocii

Un ton jos al vocii in concordanta cu toate aspectele de mai sus se vor reflecta in relaxarea pe care o maseuza va reusi sa o aduca tuturor celor care beneficiaza de un masaj erotic.

Iata deci detaliile care fac diferenta intr-un masaj erotic. Pe cat de simple poate vi se par, aceste trucuri sunt extrem de importante iar fiecare salon de masaj erotic trebuie sa tina cont de ele. Toate aceste detalii vor putea crea magie timp de o ora…sau in functie de cat a ales beneficiarul sa aiba parte.

Toate maseuzele din cadrul salonului Artemis Masaj acorda o atentie deosebita acestor detalii, fapt pentru care cei mai multi dintre cei care ne-au trecut pragul s-au reintors. Va asteptam intr-o atmosfera creata cu bun gust, cu un ambient placut si foarte relaxant. Alegeti maseuza preferata si bucurati-va de momente ce nu le veti uita prea curand.