Atunci cand pasesti intr-un salon de masaj erotic – si mai ales pentru prima data – esti atras de tot ce este in jur. Din timiditate sau pur si simplu pentru ca esti inhibat de elementul noutatii ai tendinta de a fi crispat si incordat. Afla din randurile ce urmeaza cum sa te relaxezi si sa te bucuri de masajul erotic 100%.

Informeaza-te

Pentru unii dintre noi functioneaza ideea conform careia stiind dinainte care sunt asteptarile, la fata locului totul pare mai relaxat. Din aceste considerente recomandam sa va informati, sa accesati pagina noastra, inclusiv sa rasfoiti paginile de blog. Atentie insa, ar fi bine totusi sa iti setezi asteptari realiste.

Despre ce inseamna masajul erotic, ce presupune acesta si cum se va desfasura, precum si preturi sau alte detalii de acest gen veti afla din pagina. De asemenea, vizioneaza galeria noastra cu maseuze pentru a descoperi pe cine poti alege, cu cine te poti intalni la salon pentru masajul mult dorit.

Alege ceva potrivit pentru tine

Aici trebuie sa povestim putin. La prima ta experienta intr-un salon de masaj erotic este posibil sa ai senzatia ca totul se intampla cu mare mare rapiditate incat nu ai timp sa te bucuri prea mult de acele momente. De ce? Pentru ca esti incordat, esti clar scos din zona ta de confort si astfel in fata faptului, acela de a te adapta rapid la o situatie atipica, s-ar putea sa ai reactia de arici. Adica sa fii timid si crispat. Cand sa te bucuri de ceea ce ti se intampla, adica sa te relaxezi cu adevarat, s-a cam terminat ora de masaj erotic.

Asadar, recomandam sa alegi tipul de masaj erotic potrivit pentru tine. Baby steps! Adica cu rabdare, pas cu pas. Alege spre exemplu masajul erotic topless sau cel mult cel nud, daca esti la prima ta experienta de acest tip. Pe masura ce ti se pare deja un scenariu consumat, poti opta pentru viitoarele sedinte de masaj erotic ceva nou. Cum ar fi masajul cu doua, apoi plusezi la trei maseuze. Treci de la cele care au loc la salon la cele care se vor desfasura in deplasare, la hotel si de la clasica sedinta de masaj de 60 de minute, la cele care pot dura pana la 90 de minute.

Comunica ce simti, ce doresti

Intre tine si starea de extaz cand esti masat este zeita Artemis. Maseuza stie foarte bine ce are de facut, dar va fi de mare ajutor si sa comunici cu aceasta. Uneori miscarile sale senzuale intr-o anumita parte a corpului le vei dori repetate si repetate.

Exprima liber ceea ce simti, mai cu seama ca in aceste momente tu contezi si totul este despre cum sa atingi culmile inalte ale placerii. Poti, la fel de bine, sa spui de la bun inceput ce te preocupa.

Antreneaza-ti mintea

Nu degeaba punctam cat de important este sa alegi maseuza care iti place. Ai nevoie de un mindset care sa iti permita sa te relaxezi. Sa te gandesti la ce iti place, sa aduci in atentia ta doar momentul actual. E ca si cum ti-ai impune: nimic altceva nu conteaza mai mult decat aici si acum!

Obisnuim sa nu traim in prezent. Ne gandim la ce a fost ieri si ce am facut gresit sau proiectam totul la ziua de maine. Ajungem sa nu ne mai bucuram de prezent. Cu siguranta maseuza te va ajuta sa te simti in elementul tau si sa iti aduni energia pentru a trai acest prezent. Preferi lumanari? Uleiul de argan?

Repeta experienta

Nu doar ca te vei simti mai intrigat de a incerca si altceva, curios despre ce tipuri de servicii de masaj iti pot fi moment de start pentru a te simti excelent, insa vei fi tot mai mult in largul tau. Vei putea sa te relaxezi indeajuns, incat sa te bucuri de momentele acestea, fara rezerve. Nu putem opri timpul in loc, nu putem opri dinamica a ceea ce se intampla in jurul nostru. Insa putem sa ne bucuram mai mult de prezent. Cautam solutii pentru a ne destinde, pentru ca apoi sa avem puterea necesara pentru a rezolva toate problemele cu care ne confruntam.