Sunt multi cei care se gandesc cu retinere la ideea de a se bucura de masaj erotic asa cum se cuvine. Nu pentru ca nu stiu exact la ce sa se astepte, dar mai ales pentru ca sunt timizi si nu stiu cum sa abordeze aceasta experienta, practic isi limiteaza singuri optiunile.

Din acest articol veti afla:

  • Cum ma ajuta masajul erotic daca sunt timid
  • Ce tip de masaj erotic mi se potriveste daca sunt timid
  • Masajul erotic pentru cei timizi – ce ar spune partenera

Cum ma ajuta masajul erotic daca sunt timid

Unii sunt timizi o perioada din viata lor, mai ales pana cand isi dau seama ca totul sta in puterea lor interioara. Pe principiul omul are doua vieti si a doua incepe cand isi da seama ca de fapt, viata e un singur episod, cu timiditatea cam stam la fel. Esti timid pana in clipa in care ai acumulat atat de multa incredere de sine incat sa iti dai seama ca ai avea prea multe de pierdut daca vei continua cu o astfel de bariera.

Masajul erotic te ajuta, daca esti genul de persoana timida, in privinta relatiei pe care o ai fata de femei. Iti vine greu sa initiezi o discutie cu o femeie, mai ales cu o persoana pe care nu o cunosti. Cu atat mai dificil iti este sa avansezi la pasul urmator intr-o relatie. Preferi ca ea sa faca primul pas, ea sa te conduca in relatie, altfel tu te lasi asteptat.

Pentru un barbat timid experienta unui masaj erotic poate fi acel episod in care isi da seama cate are de descoperit alaturi de o femeie. Si nu o face pentru ca este temator, traieste in conul sau de umbra.

Alte beneficii:

  • Descoperi ce iti place si care iti sunt limitele in lumea placerii.
  • Depasesti acel blocaj pe care il ai in fata unei femei.
  • Te eliberezi de stres.

Ce tip de masaj erotic mi se potriveste daca sunt timid

Dupa cum bine stiti, in lista noastra sunt diverse tipuri de masaje erotice. Desigur ca veti dori sa le experimentati pe toate, mai cu seama pentru ca va doriti sa cunoasteti noi experiente. Insa pentru cei timizi recomandarea este de a incepe cu masajul topless.

Sa spunem ca este primul nivel, primul tip de masaj erotic recomandat mai ales celor care ne trec pragul pentru prima data. Pe masura ce vei dori sa repeti povestea te poti indrepta spre masajul erotic nud si pe urma chiar la cel cu doua maseuze.

Masajul erotic pentru cei timizi – ce ar spune partenera

Pentru cei care sunt in cuplu si se gandesc serios la ideea de a experimenta masajul erotic trebuie spus ca aceleasi beneficii le vor descoperi. Ba chiar ideea de a merge la masaj impreuna cu partenera ar putea fi experienta unica in viata pe care sa o incerce. Luati-va inima in dinti si spuneti da unei aventuri cum nu este alta.

In cazul masajelor pentru cuplu va fi cate o maseuza pentru fiecare dintre cei doi. Deci, este un da pentru asta?