Ati incercat masajul erotic cu doua maseuze? Presupune, evident, sedinta de masaj cu prezenta a doua maseuze. Acestea delecteaza pe cel prezent, il alinta in fel si chip. Ce-i drept, acest tip de masaj erotic nu este pentru oricine.

Cine, cand, cum si de ce – ABC-ul masajului erotic cu doua maseuze

In cadrul salonul de masaj erotic Bucuresti veti regasi servicii variate, printre care si cel cu doua maseuze. Ce presupune acesta? Masajul in sine nu este neaparat unul diferit, insa compania in mod clar este.

Cui i se adreseaza acest tip de masaj – celor care au trecut deja de prima experienta a masajului erotic. Asta pentru ca in cazul masajelor in compania unei singure maseuze puteti alege variantele topless si abia apoi nud, cat sa va acomodati cu mediul, trairile si sa amplificati treptat dorinta de mai mult. In cazul masajelor cu doua maseuze vorbim despre un next level, despre dorinta celui in cauza de a-si demonstra ca poate mai mult.

Nu exista neaparat un profil anume al celui care incearca masajul cu doua maseuze. Este de regula tanar si aventuros. A trecut de la blonde la roscate, la maseuze inalte, scunde, stie ce ii place si cauta ceva mai mult. In general ii plac lucrurile atipice sau extravagante.

Cand sa alegeti un masaj cu doua maseuze – nu exista timp ideal, ci doar o dorinta, pornita de la idee, ce ar fi daca… pe care sa nu o inabusiti. Lasati fanteziile sa zburde, lasati totul sa ruleze in capul vostru, caci acest film poate deveni o realitate.

Ce se intampla in timpul unui astfel de masaj – masajul cu doua maseuze experte inseamna delectare din cap pana in picioare. Inseamna ca in timp ce una va mangaie pe piept in partea dreapta, o alta maseuza va fi pe partea stanga. Ca intr-o completare perfecta, cele doua nu isi suprapun miscarile, ci tin cont de o nota de continuitate.

De ce sa alegeti acest masaj erotic – din pura curiozitate mai intai de toate. Avem prea multe de ce ar fi daca…Ne spunem prea des, lasa, poate intr-o alta zi. Asadar amanarea, delasarea si teama de a face un pas curajos, cel putin pentru a incerca o data in viata ceva nou, sunt factori care iti limiteaza experientele.

Nota de final

Avem o singura viata de trait. Fiecare are puterea de a decide pentru sine ce sa traiasca, ce sa faca, ce sa nu rateze. Sa tinem insa cont ca timpul trece in defavoarea noastra si este crunt sa ajungem la o varsta la care deja adunam nu doar ani, ci si regrete. Nu vei dori sa traiesti cu acest regret ca nu ai incercat sau cu gandul acela: ce ar fi fost daca…

Cand te hotarasti sa incerci suna pentru o programare. Afla despre acest tip de masaj, despre serviciul unic extra timp sau ce maseuze sunt disponibile pentru tine! Ne gasesti aici.