Este ziua aceea in care daca nu ai un cadou pregatit, simti ca iti fuge pamantul de sub picioare. Chiar daca tu crezi sau nu in stereotipuri, daca va place ideea de a sarbatori sau nu aceasta zi in adevaratul sens al cuvantului, cumva este greu sa lasam ziua sa treaca pur si simplu. Simtiti nevoia de a va arata iubirea pentru partener. Iar noi avem si o super idee despre cum sa sarbatoriti in acest an!

3 motive pentru care un masaj erotic este o idee buna de Valentine’s Day

Chiar daca nu ai mai trecut pragul unui astfel de salon, acum este timpul. Ce alta motivatie mai buna poti avea? Asadar, te invitam la salon masaj erotic Artemis. Cu partenerul sau partenera! Si nu trebuie sa va bucurati separat de sesiunile de masaj. Daca mai sunt necesare si alte motive, iata un top 3 aspecte care sa te convinga:

# 1 Masajul pentru cuplu!

Suntem unul din acele saloane premium unde serviciile sunt variate si de top. Nu doar conditiile excelente sunt cele care ne recomanda, ci si masajul pentru cupluri. Asta inseamna ca una sau doua maseuze va vor delecta. Si aici depinde de ce anume va place: sa priviti sau sa fiti in mijlocul actiunii? Ocazie cu care veti experimenta si altceva. Nu de alta, dar sa nu va plictisiti.

Monotonia in cuplu este la fel de daunatoare, ca si delasarea. Barbatii in mod special au tendinta de a se gandi ca partenera ii asteapta acasa, este mereu acolo, in preajma lor. Pentru ca dupa ce reusesc sa o cucereasca, nu mai este acelasi farmec de vanatoare. Ei bine, monotonia este un motiv pentru care unele cupluri, desi se iubesc, ajung sa se desparta.

# 2  Surpriza este garantata!

Cu siguranta el sau ea nu se asteapta la asa cadou. In dulcele stil clasic de Valentine’s Day ne gandim la flori si dulciuri, la o cina romantica sau la efortul de a crea o cina romantica acasa, cu muzica in surdina. Sau la mini vacante. In orice caz, ideea de a merge la un salon de masaj erotic este putin mai departe de romantismul clasic. Insa tocmai acesta va fi farmecul!

# 3 Este potrivit pentru amandoi. Si in plus, nu ai cadou mai bun, last minute!

Daca unele cadouri sunt potrivite pentru ea si unele doar pentru el – de obicei vorbim despre sticlele de bautura alese pentru el, despre flori pentru ea – in cazul unui masaj erotic vorbim despre o aventura potrivita amandurora. Asta inseamna ca ambii parteneri se vor bucura acele clipe, nu se vor simti stingheri si nu vor face neaparat acel compromis doar de dragul partenerului sau partenerei.

Mai cu seama cand vine vorba de masajul erotic pentru cuplu, cu doua maseuze, cate una pentru fiecare dintre cei doi, veti simti placeri cum nu ati mai avut parte pana acum! Si sa fim seriosi, ce alt tip de cadou mai potrivit poti alege pentru aceasta zi? Ceva last minute care sa nu tradeze ca nu ai prea avut inspiratie ce sa alegi? Daca anul acesta ti-ai propus o altfel de sarbatorire a iubirii, te asteptam la noi!