Nu putini sunt cei care macar odata in viata isi doresc sa aiba parte de un masaj erotic ca la carte. Pielea noastra contine milioane de terminatii nervoase care abia asteapta sa fie stimulate. Tocmai de aceea masajul erotic poate fi o experienta cu totul si cu totul unica, atat pentru barbati, dar si pentru femei. Acesta nu aduce doar o relaxare totala sau o experienta cu adevarat de neuitat, ci vine si cu beneficii cunoscute deja atat pentru organismul cat si pentru psihicul nostru. Printre acestea amintim:

-ameliorarea senzatiei de anxietate si alungarea stresului

-reechilibrarea circulatiei sangelui

-sporirea fertilitatii

-relaxarea muschilor

-imbunatatirea activitatii cardiace

-detoxifierea organismului.

Va dezvaluim cateva tehnici de masaj erotic din cadrul salonului nostru

Nu dorim sa tinem secret ceea ce se intampla in cadrul salonului nostru ci sa impartasim cu voi experiente inedite. Oferim momente ce nu pot fi uitate prea usor si care cu siguranta vor avea un impact pozitiv asupra oricarei persoane care ne calca pragul.

Cand spunem masaj erotic spunem senzatii pline de pasiune si fericire.

Modelele noastre stiu pas cu pas ce trebuie sa faca pentru a va ridica pe culmile fericirii si pentru a va bucura de compania lor. Apeland astfel la cateva tehnici in ceea ce priveste arta masajului erotic.

Chiar daca noi tinem cont sa cream un ambient cat mai relaxant si mai incitant, maseuzele noastre vor sti sa detina cu adevarat controlul.

Asadar, nu le lipsesc niciodata dorinta de a duce la bun sfarsit ceea ce si-au propus, apeland la trucuri care dau rezultate de fiecare data.

Uleiurile pentru masaj – uleiul de argan nu ar trebui sa lipseasca niciodata, indiferent de tipul de masaj. Iar acesta nu se foloseste oricum. Trebuie sa fie in primul rand la o temperatura potrivita pentru o experienta cat mai inedita. Uleiul, pe langa faptul ca va hidrata si catifela pielea, cu fiecare atingere va provoca doar placere si stare de bine.

Regula de aur a maseozelor noastre – contactul fizic permanent. Masajul erotic trebuie sa aiba la baza contact fizic pentru a oferi senzatii de neuitat. Acest lucru are ca scop si un schimb de energie erotica neintrerupta cat si de caldura a corpului.

Fiecare parte a corpului trebuie masata – un masaj erotic de calitate inseamna un masaj complet, iar maseuzele nu trebuie sa evite nicio zona a corpului. De la varful degetelor de la maini, pana la picioare. Aici mai adaugam de asemenea simetria si sincronizarea. Daca maseuzele vor incepe sa maseze un brat, vor contina in acelasi mod si cu celalalt.

Tot ce este mai bun ramane la sfarsit – pentru a oferi un masaj ca la carte, maseuzele noastre nu se vor grabi. Astfel ca zonele mai sensibile vor fi lasate la urma. Astfel ca experienta va deveni cu atat mai incitanta si mai atractiva.

Acestea sunt doar cateva tehnici, pe cat de simple pe arat de importante in ceea ce priveste dominarea in masajul erotic.

In cadrul paginii noastre masajclub.ro veti putea descoperi toate detaliile de care aveti nevoie. Va asteptam cu drag!