Bun venit 2022! Sa fii un an bun si prosper, cu sanse minunate, caci de starea noastra de bine se ocupa salonul Artemis si mai ales echipa de maseuze de aici.

Cu fiecare nou inceput, cum este si acest nou an, ne gandim ce sa mai imbunatatim, ce sa mai facem sa ne fie bine. Aveti planuri marete? Nu uitati de masajul erotic. Iata si un top 5 motive pentru care un masaj erotic este o idee buna in luna ianuarie.

Cum incepi anul, asa il continui

Romanul fatalist din fire va continua sa creada superstitiile. Nu este ceva gresit in asta. Se spune ca asa cum incepi anul, asa il vei si continua. Asadar, de ce sa nu fie despre placerile tale, despre micile placeri vinovate?

O perioada linistita la salon

Daca sunt luni in care traficul este infernal, perioada de dinainte de sarbatori este una cum nu se poate mai aglomerata, in ianuarie parca nici iarba nu creste, cum spune o vorba. Ei bine, simti nevoia sa te dezmortesti.

Iti doreai sa ai timp liber, iata ca il ai. Si acum te plictisesti. Au trecut si petrecerile de sezon, deci ce mai e de facut? Concentreaza-te pe starea ta de bine si deci rasfate-te la un masaj erotic. Sau unul VIP, cu dus asistat de ce nu.

Luna pare lunga si obositoare

Luna ianuarie pare sa fie mai lunga si mai obositoare. Studiile arata ca a treia zi de luni in ianuarie avem una din cele mai triste zile din an. Se numeste blue monday si este se pare ca este cea in care oamenii au tendinta de a se simti tristi, anxiosi, nemultumiti. Este un cumul de factori ce determina aceste stari: faptul ca vacanta s-a terminat, sarbatorile au trecut, toata lumea reintra in rutina.

Dar tu poti schimba acest curs, facand ceea ce iti place!

Nu ai nevoie de pauza de la ceea ce iti place

Atunci cand iti place ceva, ai tendinta de a merge pana la exagerare. Fie ca este vorba de a petrece timp cu o persoana fata de care esti atras, fie ca este vorba de un produs alimentar  pe care il mananci, vei dori tot mai mult si mai mult. La fel este si cu masajul erotic. Iti place atat de mult, incat simti nevoia sa incerci si tot sa mai incerci. Ce-i drept ai si de unde alege, caci avem servicii variate, pentru toate gusturile si buzunarele.

Beneficii la pachet

Am spus si cu alte ocazii, masajul erotic inseamna negresit beneficii la pachet. Nu doar ca relaxeaza – desi senzatiile sunt intense in acele momente – insa este vorba si de deconectarea de la stres, griji, de la cotidian. Masajul erotic nu iti poate schimba viata, dar poate, in mod sigur sa te ajute sa iti schimbi perceptia asupra ceea ce se intampla in viata ta. Adica sa fii relaxat si astfel sa iei totul asa acum vine, relaxat, asumat si fara stres.

Deci, ce zici? Incerci luna aceasta un masaj?