Cuplurile nonconformiste care nu accepta ideea plictiselii si mereu cauta noi picanterii prin care sa-si imbunatateasca relatia, sunt probabil printre cele mai fericite. Monogamia nu este pentru toti, iar in fiecare relatie de genul oamenii au limite diferite, dinainte stabilite. Asa ca daca tu si partenerul tau nu sunteti gelosi si va plac experientele inedite, un masaj erotic pentru ambii poate fi ceva ce va scoate din monotonia acumulata. Multa lume e de parere ca barbatul inseala ca “asa e natura lor”. Insa de fapt nu exista nicio corelatie intre monogamia la barbati si caracterul lor. Mai degraba stiinta ne arata ca femeile sunt cele ce nu sunt predispuse monogamiei. De ce? Inca din vremuri preistorice, daca barbatul tindea inspre poliamorie, descendentii sai aveau un risc crescut de endogamie, ce duce la mutatii si diverse probleme de sanatate.

Asadar, inselatul nu tine decat de caracterul unui om. Revenind la oile noastre, daca aveti o relatie in care puteti face unele lucruri ce nu le considerati inselat si nu exista gelozie, acestea va pot uni mai mult, va distrati si aflati chiar mai multe despre ce ii place partenerului. La capitolul comunicare unii partenerii stau cam prost, deci o sedinta de masaj erotic va poate face sa intelegeti mai multe despre propriul corp, dar si al partenerului si astfel viata voastra sexuala se va imbunatati.

Magia sarbatorilor amplificata de un masaj pe masura

Nimanui nu-i place rutina, asa ca anul acesta puteti incerca impreuna ceva nou precum un masaj erotic cu una sau doua maseuze. Pe langa faptul ca va veti relaxa si incalzi sub mainile magice ale maseuzelor, veti descoperi noi culmi ale placerilor, pe care mai apoi le puteti testa acasa.

Puteti alege la masajul erotic inclusiv sampania, dusul asistat si folosirea uleiului de argan, pentru ca masajul sa fie complet.

Masajul tie & tease

Cum spuneam, fiecare cuplu este diferit, iar unii pun mereu in practica fanteziile si kink-urile pe care le au. Pana la urma conteaza doar ca fiecare partener sa se simta confortabil, sa fie totul cu consimtamant, iar aceste jocuri pot inlatura monotonia si aduce maximum de distractie.

Pentru cei care vor sa-si depaseasca limitele, sa incerce noi senzatii minunate, masajul tie & tease cu dominare soft sigur le va fi pe plac. Poate fi inceputul unor noi experiente interesante pe care le puteti incerca acasa. Acest tip de masaj il puteti utiliza unul pe altul, pentru a acumula acea tensiune minunata, ce va duce ulterior la placeri nebanuite.

Invatati de la maseuzele Artemis

Nimeni nu se naste invatat la niciun capitol, doar prin practica devii mai bun. La fel e si in cazul masajelor erotice. O astfel de experienta va permite ambilor sa invatati anumite tehnici pe care le puteti utiliza. Maseuzele Artemis au experienta in acest domeniu si va pot deschide calea catre o relatie in care va intelegeti mai bine nevoile. Apoi veti discuta unul cu altul ce vreti sa incercati intr-o seara romantica la un pahar de vin bun.