Masajul erotic iti poate oferi momente de senzatie. Daca esti in acel mood potrivit si te pregatesti cu putin timp inainte, ai toate sansele sa traiesti la maxim aceasta experienta. Asadar am pregatit pentru voi un scurt, succint si interesant, dar si practic ghid despre cum sa va pregatiti de sesiunea de masaj erotic.

Cand sa suni pentru programare

De obicei toata lumea se aglomereaza sa sune dupa masa sau seara pentru o programare dorita. Analizeaza pagina noastra, citeste despre fiecare tip de masaj in parte. Iti recomandam sa stii deja cand vei suna, ce tip de masaj erotic sa alegi. Pastreaza poate o intrebare despre ce nu ai inteles, despre masajul VIP, masajul Artemis, daca este cazul.

Prefera sa nu faci o programare de pe o saptamana pe alta. Insa ofera-ti cateva zile ragaz cat sa te pregatesti, mai ales daca esti un novice in aceasta experienta.

Ce ai de facut

Relaxeaza-te – cand esti stresat si mereu cu gandul departe nu prea ai cum sa te bucuri de ceea ce traiesti. Poti exersa exercitiile de respiratie. E adevarat ca maseuzele/modelele la masaj erotic sunt zane si te vor impresiona. Insa pana la a savura fiecare moment alaturi de acestea ai nevoie de un vibe potrivit.  Relaxarea este cheia!

Hidrateaza-te – atunci cand esti stresat si cand inima iti bate cu putere, simti ca te usuci pe picioare, ai acea senzatie de nod in gat si buze uscate. Iti recomandam sa te hidratezi corespunzator inainte de a incepe efectiv sesiunea de masaj erotic. Evita insa sucurile acidulate sau chiar bauturile alcoolice!

Evita medicamentatia – sunt unele medicamente ce pot avea reactii adverse. Unele dintre acestea sunt somnolenta, starea de moleseala. Lipsa de energie te va tine captiv intr-o stare latenta si nu iti va permite sa te bucuri cu adevarat, cu exaltare, de acele momente cand esti masat cu miscari senzuale. De evitat sa consumi medicamente inainte de sedinta de masaj.

Daca vii cu partenera 

O poveste la fel de interesanta este cea a cuplurilor. Dupa cum bine stiti, avem masaj pentru cupluri, un serviciu unic in aceasta nisa. Daca este si cazul vostru, atunci vorbim de o altfel de pregatire. Recomandam ca ambii parteneri sa fie odihniti, iar mentiunile din randurile de mai sus sa fie respectate de amandoi. Ar fi ideal ca sesiunea de masaj erotic sa aiba loc in una din acele zile in care sunteti in the mood sa va savurati unul pe celalalt.

Pregatiti terenul. Discutati despre ce v-ati dori, despre ce ar urma sa se intample.

Imbratisati noul. Ar fi bine sa mentionati de la bun inceput maseuzei daca sunt anumite preferinte.

Nu exersati acasa. Idee de a incerca un masaj de amator pentru partener va fi un reper deloc potrivit pentru ce ar urma, de fapt, sa se intample la salon.

Tineti cont de alergii sau ce va incomodeaza si stabiliti acele limite pe care le are oricine de altfel.

Si cand ati tras aer in piept si aveti mindset-ul potrivit, va asteptam sa ne treceti pragul!