Iarna este poate unul dintre cele mai prielnice anotimpuri cand poti sa ai parte de cat mai multe masaje relaxante. Stresul din aceasta perioada este cu atat mai mare, cu cat ai atat de multe de facut, de cumparat, proiecte de finalizat la job. In plus, in sezonul rece isi face simtita prezenta si depresia sezoniera, asa ca majoritatea oamenilor se simt acum tot mai epuizati si fizic si psihic.

Pe masura ce gradele termometrului scad, masajele de relaxare sunt cele iti ridica moralul. Iata care sunt beneficiile masajelor in aceasta perioada.

  1. Atenueaza din stresul sarbatorilor: liste de cumparaturi, trafic nebun, rude obositoare, musafiri care cand pleaca mai stau de vorba o ora la usa, cate motive de stres nu ai in aceasta perioada? Un masaj de relaxare, sub orice forma ar fi el facut, este dovedit a reduce anxietatea si stresul. Nu numai ca iti refaci corpul de repercusiunile acestei perioade, dar si mintea.
  2. Scapi de depresie: din cauza faptului ca perioada de intuneric creste, corpul nostru este dat peste cap si nu ne mai simtim in stare de nimic din cauza depresiei sezoniere. In plus, creierul nostru elibereaza mai multa melatonina din cauza intunericului, care este si hormonul somnului. Te simti tot mai obosit, abia te ridici din pat chiar de ai dormit 8 ore, iar somnolenta te urmareste pe parcursul intregii zile. Un masaj erotic iti va relaxa trupul si mintea, insa vei pleca din salonul nostru complet revigorat, gata de a infrunta zilele urmatoare.
  3. Calmarea durerilor musculare si a durerilor de cap: de cum vine frigul incep si contractiile musculare. Corpul nostru este construit pentru a mentine o temperatura normala intre 36-37 grade Celsius. Cand temperaturile in termometre incep sa scada, termoreceptorii corpului nostru alerteaza o parte a creierului numita hipotalamus. Acesta va actiona ca un termostat, iar in incercarea de a pastra echilibrul termic normal, va transmite semnale corpului. Acesta va incepe sa reactioneze incercand sa se incalzeasca si sa mentina temperatura, prin scaderea fluxului sanguin si prin contractii musculare, aparand fenomenul de tremurat. Ne chircim, ne clantane dintii-n gura si ne simtim mai incordati ca niciodata. Acest lucru poate duce si la dureri musculare mai intense si la dureri de cap, in special daca ai si probleme cu sinusurile. Un masaj cald si relaxant este tot ce ai nevoie, iar una din maseuzele salonului nostru te poate rasfata. Vei uita complet de dureri, de stresul emotional cauzat de acestea si de frigul de afara.
  4. Hidratare si decongestionarea cailor respiratorii: este inevitabil, frigul ne ataca pielea expusa uscand-o, dar ne si irita mucoasele. Remediul perfect pentru aceste probleme este efectuarea unui masaj regulat de cel putin 2 ori pe saptamana. Un masaj cu ulei de argan sub mainile magice ale unei maseuze Artemis este exact ce ai nevoie ca sa ai din nou o stare de bine, iar pielea ta sa fie hidratata in profunzime si catifelata. Aroma uleiului va contribui si la decongestionarea cailor respiratorii si vei pleca de la noi usor ca un fulg, respirand cum trebuie si cu un strat de protectie oferit pielii impotriva gerului.

Alege in fiecare saptamana un nou masaj pentru a trai si mai intens magia sarbatorilor.