Masajul erotic are ca scop relaxarea fizica si psihica, de a scapa de dureri si stres, insa intr-un mod mult mai intens, o experienta unicata de fiecare data. Masajul erotic este o adevarata arta, incepand de la ambient si pana la senzatiile din timpul masajului. De aceea, o experienta a masajului erotic incepe dinainte ca maseuza sa te atinga.

Cand vii la salonul nostru intai iti sunt stimulate toate celelalte simturi, ca masajul sa fie special. De cum intri in incapere cu maseuza iti sunt stimulate simturile auzului, vazului, mirosului, astfel incat numai din aceste lucruri te relaxezi, ca tu sa te simti in confort deplin in prezenta maseuzei. Iata un top al detaliilor care cu siguranta vor face diferenta ca ai parte de un masaj erotic la salon Artemis.

1.Mirosul din camera

Simtul olfactiv este strans legat de memorie, fapt pentru care anumite arome le invoca oamenilor diferite stari. De asemenea, unele arome ajuta la o relaxare completa si la stimularea sexuala, iar printre acestea se afla iasomia, moscul, santalul, ylang ylang, lavanda, patchouli, scortisoara. Parfumul din camera este, deci, extrem de important atat pentru client, cat si pentru maseuza, fiindca acesta imbie simturile si ajuta la a intra in starea de spirit perfecta.

2.Muzica

Muzica este de asemenea esentiala, fiindca este cea care da tonul intregii experiente. Ritmul, romantismul, linia melodica relaxanta, ascultata in surdina, contribuie la dezmierdarea simturilor celui ce beneficiaza de masajul erotic si isi va dori ca timpul petrecut acolo sa fie interminabil.

3.Lumina ambientala

Pregatirea ambientala are o mare importanta. Lumina din incapere trebuie sa fie difuza, sa fie placuta vizual, sa contribuie la starea de intimitate, romantism si relaxare. Lumina scazuta contribuie la destinderea fizicului si psihicului si la inlaturarea inhibitiilor.

4.Experienta maseuzei

Normal ca un masaj erotic senzational tine si de experienta maseuzei. Maseuzele noastre primesc traininguri de specialitate, invatand tehnicile de masaj, cum sa il adapteze in functie de dorintele fiecarui client si evident cum sa il faca sa se simta cat mai bine in prezenta acesteia.

Maseuzele sunt senzuale, fiecare are o frumusete aparte si cum isi trateaza clientii le face unice. Deci, conteaza destul de mult si ca aceasta sa aiba un comportament si o stare de spirit care invoca la relaxare. De asemenea si vorbitul este o arta, deci maseuza va pastra un ton calm si jos, va sti exact ce sa spuna pe parcursul masajului, contribuind astfel la starea de bine a clientului.

5.Uleiul pentru masaj

Fara acesta masajul erotic nu ar fi posibil, intrucat atingerile maseuzei trebuie sa alunece intr-un mod placut si benefic pentru client. Uleiul incalzit intre palmele calde ale maseuzei, atingerile usoare pe intregul corp, intensifica senzatiile resimtite. Totusi, acesta este introdus la modul oportun cu tehnicile potrivite, intrucat pentru detensionarea muschilor sunt folosite si tehnici care nu implica utilizarea uleiului, cum ar fi framantarea, lovirea usoara, frecarea.

6.Vestimentatia maseuzei

Desigur si modul in care este imbracata maseuza va avea un impact puternic asupra intregii experiente din camera de masaj. Maseuzele sunt imbracate in lenjerii fine, seducatoare, incitand clientul care este masat. Descopera modelele salonului Artemis pe site si alte informatii in legatura cu masajele.