Cu siguranta nu toate persoanele au experimentat tehnicile si placerile unui masaj erotic. Poate doar in viata de cuplu, primit de la partener/a, insa ceea ce vom scrie in randurile ce urmeaza este ceva mai diferit.

De-a lungul timpului, miturile, dar si curiozitatile au starnit interesul multor persoane cu privire la aceste tehnici de masaj, fapt pentru care ne-am gandit sa dezvaluim cateva amanunte din spatele cortinei.

Masajul erotic este exclusiv pentru barbati

De-a lungul timpului masajul erotic a fost considerat ca fiind unul exclusiv pentru barbati. Insa, NU doar barbatii au dreptul la o altfel de relaxare! In cadrul salonului nostru Artemis vei regasi si o categorie speciala de masaj erotic pentru cupluri. Si da, multe cupluri ne-au trecut pragul avand parte de experiente inedite si de un rasfat aparte din partea maseuzelor noastre.

Mergi inhibat la un salon de masaj erotic pentru ca nu ai un corp sculptat

Maseuzele noastre vad zilnic multe persoane dezbracate. Gandeste-te ca este un job ca oricare altul si scapa de inhibitii pentru ca aici nu te va judeca nimeni. Atat timp cat pratica aceasta meserie, au experienta in domeniu, iar cu cat vei fi mai relaxat, cu atat va fi mai mare satisfactia si placerea.

Nu stii exact ce se intampla in spatele saloanelor, dar ti-ai dori sa afli

Poate ca aceasta curiozitate ar fi trebuit dezbatuta inca din primele randuri. Si asta pentru ca multe persoane se intreaba daca vor obtine un final perfect si fericit. Raspunsul este da – vei obtine un final perfect pentru minte, suflet si corp. Insa nimic mai mult. Happy end-ul consta doar intr-un masaj facut de o maseuza profesionista, care cunoaste foarte bine aceste tehnici, cat si corpul umam. Rolul masajelor erotice este de a te destresa, de a scapa de muschii incordati, de probleme si de a te transpune intr-o bula a senzualitatii. Atentie, nu confunda senzualitatea cu sexualitatea!

Sunt simple maseuze

Poate crezi sau nu, terapeutele noastre sunt instruite in acest sens si cunosc foarte bine fizionomia umana. Nu oricine poate pratica aceste tehnici de masaj erotic, mai ales daca nu are studii si cunostinte in acest domeniu. In plus, bazele pleaca de la masajul clasic, unde si acolo se folosesc diferite tipuri de uleiuri pentru rezultate excelente.

Asadar, in cadrul salonului nostru de masaj erotic Artemis vei avea parte de experiente inedite, senzuale si placute in adevaratul sens al cuvantului.