Luna iulie ii aduce in prim plan pe nativii din zodia rac. Acestia sunt stapani pe aproape toata luna iulie. Acestia sunt in general persoane calme si calde, care stiu sa aprecieze senzualitatea si atentia pentru detalii. Atat femeile, cat si barbatii din aceasta zodie prefera compania si atentia constanta a unei persoane, alaturi de afectiune.

Masajul erotic poate fi optiunea perfecta pentru persoanele singure din zodia rac care vor sa aiba parte de atentia completa a zeitelor noastre, care isi pot demonstra dibacia si farmecele, astfel incat sa ii faca sa se simta cei mai speciali.

Ce masaje sunt potrivite pentru raci

Acestia sunt mai degraba persoane linistite care nu vor sa iasa din zona de confort. Totusi un masaj erotic poate fi exact ceea ce au nevoie, in special datorita faptului ca prefera atentia si compania, iar la noi la salon au posibilitatea de a beneficia de aceste lucruri, alaturi de alte experiente de neuitat.

Din lista noastra de servicii, cu siguranta nativii din zodia rac ar aprecia:

1.Masajul cu doua maseuze: este un bun prilej de a fi conectati complet in tainele masajului si se pot simti rasfatati din toate punctele de vedere. In special daca trec printr-o perioada mai dificila din viata, o astfel de terapie pentru suflet si trup poate fi exact ceea ce au nevoie.

2.Masajul Artemis: fiind persoane care apreciaza rafinamentul si lucrurile de bun gust, masajul Artemis cu siguranta se afla printre preferintele lor. Acestia se vor bucura de fiecare tehnica de masaj si vor indragi uleiul de argan deoarece are si efecte benefice pentru piele, oferindu-i hidratare intensa si catifelare.

3.Masajul la hotel: chiar daca par persoane retrase deseori si linistite, o mica picanterie in viata lor nu va fi niciodata ignorata, ci primita cu bratele deschise. O astfel de experienta in care schimba decorul si se bucura de tainele masajului va fi cireasa de pe tort pentru acestia dupa o zi de munca.

4.Masajul erotic cu sampanie: ce poate lipsi intr-un cadru elegant si rafinat unde este o atmosfera de vis? Sampania poate fi piesa de puzzle lipsa si acest tip de masaj o are!

Toate aceste tipuri de masaj, alaturi de multe altele sunt disponibile la salonul nostru. Te asteptam sa te bucuri de toate tainele masajului in moduri inedite. Vino si relaxeaza-te!