Cat te poti plimba sa vezi atractiile nationale, muzeele si cat sa mai stai pe terasele restaurantelor? Se mai si plictiseste omul de atata plimbare. Nu mai bine vii la noi pentru un masaj relaxant? Dar nu orice fel de masaj, ci unul care iti va oferi senzatii nemaintalnite pana acum. Chiar daca esti incepator sau esti deja client fidel la noi, masajul erotic oferit de zeitele Artemis este de fiecare data o experienta unica.

Iti trebuie doar putina indrazneala

Dupa care probabil ai sa vii in Bucuresti in vizita numai pentru a ne trece pragul salonului nostru din nou. Sa fii turist in capitala, care este destul de mare, poate fi un lucru coplesitor ca o prima experienta. Asa ca ce mod mai bun de a-ti incepe aventura decat prin a trece prima data pe la noi? Vei avea parte de masaje ce nu numai ca iti vor detensiona toti muschii, dar fetele noastre te vor face sa simti lucruri care nu credeai ca sunt posibile pana acum. Vei avea momente extrasenzoriale, out of this world, in care te vei simti ca si cum ai pluti prin spatiu, intr-o stare de imponderabilitate, cu fiecare atingere a maseuzei alese.

Trebuie sa vii doar cu mintea si inima deschisa catre a incerca lucruri noi. Pana la urma, daca tot n-ai fost pana acum in Bucuresti, nu e cazul sa faci aici orice ai amanat sau la care ai visat pana acum? Fanteziile si trairile ce le experimentezi la noi sunt confidentiale, fiindca noi pretuim discretia clientilor ce ne trec pragul. Deci aici se merge pe principiul what happens in Bucharest, stays in Bucharest.

Masajul Tie & Tease – pentru cei ce vor sa-si depaseasca limitele

Daca ai dorinte ce nu ai avut cum sa le explorezi pana acum, la noi cu siguranta se pot indeplini. Un masaj cu “nabadai”, unde placerea este imbinata cu dominarea soft, va deveni probabil una dintre cele mai frumoase amintiri ale tale.

Legatul si tachinarea ce va avea loc intre tine si maseuza, iti vor intrece orice asteptare. Senzatiile iti vor ridica pulsul si-l vor cobora inapoi, intr-un ritm chinuitor de bun. Tot ce merita trait in viata, tot ce e bun, vine in portii mici, deci adauga un pic de picanterie vietii tale cu unul din aceste masaje realizate in cadrul salonului nostru.

Cand treci prin capitala, noi trebuie sa fim una din atractiile principale pe care sa le adaugi pe to do list. Nu vei regreta nicio clipa ca ai ales sa intri in salonul nostru!