Extazul de a savura o sesiune de masaj erotic poate veni la pachet cu reactii diverse. Trecem de partea cealalta a baricadei si vorbim despre ce nu ii place unei maseuze sa auda in decursul orei petrecute alaturi de tine.

Ce sa nu faci inainte de masajul erotic

Ironic, desi unii se fatascesc cand trebuie sa isi exprime dorintele si sa aleaga maseuza si tipul de masaj erotic, iata ca in realitate ei stiu ce isi doresc si la momentul potrivit vor spune asta. Este total deranjant sa faci asta.

Nu te gandi ce si cum a ales altcineva. Alege conform preferintelor, oricum masajul este pentru tine, pentru preferintele tale.

  • Nu cere eliberarea programului unei maseuze.

Cu alte cuvinte, te pliezi dupa programul salonului si in mod deosebit al persoanei dorite, nu invers.

  • Nu cere sa iti gaseasca si tie loc in ziua x daca nu este libera.

Este benefic pentru tine sa fii fidel unei maseuze. Ea iti stie fiecare parte din corp, fiecare centimetru de piele, iti cunoaste preferintele si va sti cum sa te delecteze de fiecare data. Desigur si schimbarea poate fi prielnica, intrucat iti va ridica adrenalina cand vei cunoaste ceva nou. Totusi nu merita sa aglomerezi programul unei maseuze din simplul fapt ca iti doresti intalnire doar cu aceea. Pana la urma, sesiunea de masaj trebuie sa fie perfecta si in tihna, nu-i asa?

  • Nu cere comparatii intre maseuze.

In momentul in care suni pentru a face o programare, tine cont de cateva nedumeriri pe care le ai, intreaba despre masajul VIP sau alte detalii de acest gen. Nu poti cere sa ti se faca o comparatie intre maseuze.

Ce sa nu faci in timpul masajului erotic

Cel mai probabil din necunoastere, pentru ca sunt la prima experienta de acest gen sau pur si simplu pentru ca nu au acordat suficienta atentie unor detalii atunci cand au facut programarea la salonul Artemis, unii barbati fac comentarii nepotrivite.

Daca ai intreba o maseuza, in mod cert aceasta ti-ar spune ca este neplacut ca un barbat, client, in timpul masajului sa:

  • Ofere indicatii

Daca ai precizat ce tip de masaj iti doresti, lasa-te pe mana expertei. Aceasta te va intreba pe parcurs daca miscarile sale sunt prea ferme sau nu. Ai sansa sa iti exprimi punctul de vedere. Nu vorbi constant si nu oferi indicatii. Deranjezi insusi farmecul acelor momente cand atentia va fi asupra cuvintelor tale si nu asupra starilor pe care le experimentezi.

  • Sa evalueze performanta maseuzei

Despre cat esti de multumit ramane de vazut la final. O astfel de decizie o vei lua tinand cont de toata experienta, de cum te-ai simtit, de energia cu care maseuza te-a intampinat. Ar fi nedrept sa evaluezi munca ei dupa primele miscari. In orice caz, tine cont ca maseuzele de la Artemis sunt femei superbe, instruite complex, ce detin experienta in tehnici unice de masaj. Scopul lor va fi clar cel legat de cum sa te faca pe tine sa te simti ca un rege ce a cucerit lumea. Desigur, daca asta nu se intampla, te poti adresa noua cu o eventuala sugestie.

  • Nu cere alt tip de masaj

Daca ai ales un anumit tip de masaj, nu poti cere altceva dupa o prima parte a aventurii in lumea placerilor. Poti eventual sa faci sugestii despre anumite miscari in anumite zone.

  • Extra timp la o sedinta deja prelungita

Sedintele de masaj dureaza 60 de minute, oricare ar fi alegerea ta, fie vorba de masaj in salon sau la hotel. Pentru cei care isi doresc ceva mai mult, prelugirea orei este posibila pana la 90 de minute.

 

Te asteptam la Artemis sa stabilim ce iti place si pe blog sa iti explicam mai multe!