Daca pana nu demult vorbeam despre beneficiile masajelor erotice in plan individual, acum lucrurile sunt putin schimbate. Pandemia de coronavirus a schimbat multe, printre care si interesul de a avea parte de un masaj erotic nu doar pentru sine, ci si alaturi de partenera. Este mai ales in aceasta perioada o modalitate excelenta de a va condimenta viata de cuplu.

Ironic, daca exista mereu scuza ca nu avem timp de noi insine, de partenera, iata ca acum avem mai mult timp ca oricand. Insa intervine plictisul cel mai adesea, starile de anxietate, cand totul pare mai degraba fortat. Specialistii vorbesc despre acest context de pandemie, cand suntem in autoizolare, cu referire la multiplele sanse de certuri si de situatii tensionate create intre parteneri. Solutia? Condimentarea vietii de cuplu cu masaje!

Cum poate masajul erotic sa va ajute

Atingerile sunt mai importante decat am crede. Presupun stimularea simturilor, a senzualitatii. Atingerile mai ales in zonele sensibile pot transmite mai multe decat ar face-o cuvintele. Un astfel de gest implica un alt nivel de cunoastere intre parteneri, o altfel de limita a intimitatii intre cei doi.

Asadar, folosind mainile, cu miscari delicate si uneori ceva mai ferme, cei doi parteneri pot fi stimulati si rasfatati totodata. Trebuie delimitat masajul de relaxare fata de cel erotic. Tehnicile pot fi combinate desigur, dar accentul cade pe erotism si unde are loc o explozie de sentimente si de senzatii, nu mai are loc si masajul clasic, intrucat acest episod risca sa isi piarda din incarcatura legata de senzualitate.

Sunt uleiurile de corp necesare?

Nu este obligatoriu, insa e de preferat ca uleiul de masaj sa fie folosit. In cadrul salonului Artemis unul din masajele puse la dispozitie presupun folosirea uleiului de argan. Cu exceptia cazului in care exista o sensibilitate aparte sau alergie fata de acesta, este chiar indicat ca uleiul de corp sa fie folosit.

Va fi ales cel cu aroma care va place mai mult, pentru a stimula toate simturile. Atentie, va fi folosit cu moderatie si in mod special pentru masarea pieptului, dar mai ales a spatelui – nu va fi o placere ca prea mult ulei sa se imbibe in par, sa faca pielea lipiciosa si alunecoasa. Atat cat masajul sa fie mai usor de executat, cat miscarile sa fie fluide.

Efecte benefice

Masajele erotice sunt nu doar o lectie despre senzualitate, ci si sanatoase pentru ambii parteneri. Nu doar ca veti fi amandoi mai relaxati, insa este imbunatatita si circulatia sanguina spre exemplu, in functie de tipul de tehnici ce vor fi aplicate.

Stimuland corpul prin diverse miscari este eliberat asa zisul hormon al starii de bine. Asadar, ca urmare a masajelor va veti simti mai bine, mai energici, mai fericiti.

Tehnici de folosit

Sunt de preferat miscarile circulare, miscarile dinamice in anumite zone ale corpului, cat si cele delicate, cand degetele abia ce ating pielea. Pentru zonele in care adesea este acumulata mai multa tensiune – picioare, omoplati, zona cervicala – este de preferat aplicarea unor miscari mai intense, pentru a relaxa musculatura inainte de toate.

Efectul vibratiilor – pentru a discuta in timpul masajelor spulbera aceasta aura de mister si de senzualitate specifica, este de preferat sa inciti partenerul mai degraba soptindu-i ceva. Incearca asta in centrul pieptului. Efectul vibratiilor este unul extraordinar.

Miscarile ritmice, lente sunt cheia unui masaj exploziv. Miscarile trebuie realizate fara graba, savurate din plin.

Pentru inspiratie, blogul nostru poate fi accesat. Pana cand activitatea va fi reluata, online-ul ramane liantul intre voi si lumea masajelor erotice, pe care va propunem sa o descoperiti.