Intr-o perioada in care se urmareste evitarea raspandirii virusului COVID-19, recomandarea de baza este de a sta cat mai mult in casa. Poate pentru multi e un lucru benefic, dar pentru cupluri poate fi un moment de rascruce, de incercare. Fiind nevoiti sa petreaca impreuna un timp mai indelungat decat sunt obisnuiti, partenerii pot ajunge astfel la monotonie sau chiar discutii in contradictoriu.

Recomandarea noastra este sa incercati sa alungati monotonia, facand diverse activitati impreuna. Una dintre ele ar putea fi, de ce nu, masajul erotic.

Poate vi se va parea ceva prea indraznet. Dar, fiind vorba de intimitatea dintre doi parteneri, nimic nu poate fi prea indraznet acolo. Nu va faceti probleme in sensul ca nu va veti descurca. In definitiv, s-a nascut cineva gata invatat? Perseverand si practicand constant masajul erotic, puteti ajunge chiar profesionisti.

De foarte multe ori se intampla ca preludiul dintre parteneri sa fie prea scurt sau sa se sara peste acesta din diverse motive: lipsa de timp, de chef sau multe alte motive. In acest fel, actul sexual in sine devine pur si simplu un act mecanic, fara pic de tandrete, atingeri sau sarutari pasionale. In acest fel, apropierea dintre parteneri nu va mai fi la fel, actul sexual fiind perceput mai mult ca pe o obligatie, decat ca pe o placere, iar punctul final (orgasmul) este posibil sa fie cu mult ingreunat.

Pasi esentiali in obtinerea unui masaj erotic de vis

In primul rand, trebuie sa asigurati un cadru si o atmosfera propice desfasurarii masajului. Si aici vorbim in primul rand de pat. Ca si conditie esentiala este ca acesta sa nu scartaie pentru a nu crea un disconfort auditiv care sa perturbe toate activitatea. De asemenea, ar trebui sa optati pentru asternuturi din bumbac, care sa nu alunece si sa folositi perne confortabile in zona gatului, genunchilor si a gleznelor.

Folositi un ulei pentru masaj! Acesta are rolul de a usura tot procesul, facand mainile sa alunece mai usor pe corp. Puteti folosi spre exemplu uleiul de argan, care are o multime de beneficii atat pentru piele, cat si pentru trezirea unor simturi prin marirea libidoului.

Atmosfera este foarte importanta. Lumanari parfumate aprinse, o muzica in surdina, toate acestea contribuie in mod eficient la obtinerea unui masaj erotic de succes. La fel, hainele trebuie sa fie foarte lejere sau pot lipsi cu desavarsire. Pentru a reda atmosfera dintr-un salon de masaj erotic, puteti sa acoperiti corpul partenerului cu cearsafuri, lasand descoperite doar acele zone ce urmeaza a fi masate.

Invata cele 4 tehnici ale masajului: compresia, lovirea usoara, framantarea si frecarea.

In ce consta compresia? Aceasta este o miscare lejera, rotind palmele asezate una peste alta, peste o zona dureroasa. Puteti sa va concentrati atentia doar asupra zonelor dureroase sau puteti repeta miscarea la nivelul intregului corp. In acest fel, veti reusi sa detensionati zonele cu probleme.

Lovirea usoara se realizeaza prin miscari lungi si blande atat asupra zonelor mari cum ar fi spatele si coapsele, cat si asupra unora mici. Cum se realizeaza asta? Tineti degetele mari apropiate, iar palmele sa fie in paralel cu zona pe care o masati.

Framantarea este recomandata in special pentru zonele unde se gasesc grupe mai mari de muschi, cum ar fi bicepsii, fesele sau coapsele. Aceasta se face prin strangerea zonei respective, pastrand contact permanent cu pielea.

Frecarea se face in mod normal fara ulei si are rolul de a detensiona muschii incordati de la talpi, umeri sau maini.

Ca si o ultima recomandare, incercati sa nu va axati atat de mult pe fiecare pas in parte! Lasati totul sa decurga firesc, de la sine. Nu transformati masajul erotic intr-un act mecanic in cadrul caruia sa va ganditi la fiecare pas ce urmeaza sa faceti. Lasati-va purtati de val, traiti clipa si atunci rezultatul va fi un preludiu pe cinste!

Incercati masajul erotic acasa si, dupa ce va trece perioada pandemiei, va asteptam, individual sau in cuplu, la salonul Artemis unde veti testa masajul facut de de catre maseuri profesionisti!