Masajul pentru cupluri este in principiu cu aceleasi valente ca si masajele individuale. Acesta poate reduce stresul, calmeaza durerile, alunga oboseala fizica, dar mai mult decat atat, este o modalitate de a reanima viata de cuplu. Un adevarat ritual de incantare a simturilor, un condiment pentru viata de cuplu, cand senzualitatea si rasfatul se imbina perfect, recomandam masajul pentru cuplu celor care simt nevoia de ceva nou.

Cum se desfasoara masajul pentru cuplu?

O sesiune de masaj erotic dureaza 60 de minute. Puteti opta ca acesta sa se desfasoare in cadrul salonului nostru sau in camera de hotel.

Masajul pentru cuplu presupune masajul propriu zis pe tot corpul, simultan de doua maseuze sau de una singura care se va ocupa de voi doi. Fata de masajul clasic, partenerul este mai mult decat prezent la acest ritual de relaxare. Placerea de a observa cum el sau ea se topeste sub mainile maseuzei ce ii framanta pielea este un moment de extaz.

Pentru ca efectul acestui tip de masaj este complex, poate fi considerat si un fel de terapie pentru parteneri. Aduce armonie, ii uneste pe cei doi, acum supusi unei placeri fara egal. Cei doi impart deci ceva mai mult decat au facut pana acum, descopera despre propria persoana alte placeri, despre partener mai mult decat ceea ce in mod obisnuit stiau unii despre altii.

Arta atingerii – ce trebuie sa stiti despre masajul pentru cuplu

Respectam principiile pe care le aveti si totodata limitele. Sunt aspecte ce le putem stabili de la bun inceput. In mod cert puteti sa ne treceti pragul fiind gata sa va lasati total in mainile maseuzei. Ce se intampla aici, ramane aici.

Daca masajul include doua maseuze, cele doua se vor completa perfect si vor “lucra” simultan. Vor aplica presiune in sincron, vor avea miscari ce delecteaza in egala masura pe el si pe ea. Pana la urma, secretul ca acest tip de masaj sa fie o reusita consta si in sincronizarea perfecta, de a aduce pe culmile placerii si relaxarii pe cei doi, in tandem, armonia coordonarii fiind extrem de importanta.

Se spune ca in astfel de momente creierul nu mai poate tine pasul cu miscarile, nu se mai poate anocra in realitate si abandoneaza, cedand in fata relaxarii. Efectul este asadar cel de deconectare totala, mult mai relaxant, mult mai profund.

Cine propune masajul pentru cuplu – el sau ea?

Avem tendinta de a crede ca barbatii sunt adesea mai indrazneti din acest punct de vedere si tot ei sunt factori de decizie. Initiativa o poate lua oricine, atat el, cat si ea. In Luna Iubirii, masajul pentru cuplu poate fi cadoul perfect, indiferent din partea cui vine ideea.

Cand este timpul potrivit?

Masajul pentru cuplu poate fi programat oricand. Este de altfel un test pentru cei doi. In momentul in care in cuplu apar si discutii de acest gen, este clar ca totul trece la o cu totul alta etapa. Vorbim despre intimitate, fantezii, dorinte si mai presus de acestea de puterea de a le verbaliza. Asadar, cand cei doi sunt realmente pregatiti, Artemis este alegerea fireasca.

Va asteptam cu oferte pentru masajele de acest gen si nu numai. Pentru ca atunci cand observati ca are inclinatie spre astfel de entertainment veti deveni curioase de ce, am pregatit o varianta de masaj potrivit pentru voi doi! Detalii despre programari sau alegerea maseuzelor le regasiti in cadrul paginii noastre.