Masajul erotic poate fi incercat si acasa, doar ca efectele nu sunt la fel. Te invitam in cadrul salonului nostru pentru a intelege ce inseamna realmente un masaj erotic ca la carte. Bonus, astazi dezvaluim si cateva aspecte legate de tehnicile de masaj aplicate.

Shiatsu sau tehnica framantatului

Vorbim despre o tehnica simplu de aplicat ce consta practic in framantarea corpului cu degetele. Presiunea aplicata nu trebuie sa fie una exagerata. Sunt folosite miscari circulare si vizate mai ales acele zone unde se acumuleaza foarte multa tensiune – gat, zona cervicala, spate, gambe si zona lombara, deci pe spate.

Compresia

Pentru cei care au mai fost la sedinte de masaj clasic de ce nu, se stie si se intelege ce inseamna tehnica de compresie. Ne referim desigur la presiunea asupra corpului prin apasarea palmelor pe zona corporala, cu frecare  usoara in sens circular.

Desigur ca pentru un efect complex si compresia trebuie combinata cu alte tehnici, deci nu va fi singura folosita.

Masajul topless

Unul dintre cele mai preferate tipuri de masaje se refera la cel topless. Este o recomandare implicit pentru cei la prima experienta intr-un salon de masaj erotic. Un astfel de masaj incepe cu miscari lente, ce relaxeaza muschii. Intensitatea masajului creste treptat.

Alternativa mai indrazneata a acestui tip de masaj este despre masajul nud. Recomandam celor care oscileaza intre cele doua sa nu ezite sa le incerce pe amandoua, incepand cu topless si continuand cu nud.

Masajul tantric

Exista si preferinte aparte pentru masajul erotic. Mai ales pentru cei care au depasit stadiul de incepatori vorbim despre dorinta de a avea parte de o experienta mai profunda. Masajul tantric este deci tipul dorit. Va fi realizat pe tot corpul si include miscari ferme si senzuale, un amestec de stari si senzatii. Specialistii spun ca acest gen de masaj deblocheaza energiile sexuale si drept rezultat cel care se bucura de un astfel de masaj va capata mai multa incredere de sine si va fi mai fericit si relaxat.

Scopul nu este de a ajunge la climax, ci de a avea parte de o stare de bine pe tot parcursul masajului.

Masajul cu ulei

Unul din tipurile de masaje cu care Artemis incanta pe toti cei care trec pragul salonului se refera la masajul cu ulei. Folosim ulei de argan, acesta avand proprietati binecunoscute asupra pielii. In cazul in care esti alergic la acesta, trebuie sa ne mentionezi.

Masajul cu ulei se desfasoara senzual. Mainile aluneca pe corp, aproape incontrolabil. In acest caz vorbim mai mult despre tehnici de lipire a mainilor pe corpul celui masat, mai putin despre framantare spre exemplu. Miscari circulare, de sus in jos si invers vor suci mintea celui care se delecteaza in aceste momente.

Va fi folosit ulei in cantitati generoase pentru corp, dar in mod deosebit pe spate sau brate, maini, picioare si gat.

Masajul cu 2 sau 3 maseuze

In acest caz vorbim nu atat de mult de o tehnica de masaj, cat de modul in care mainile calde vor stimula corpul. Este o experienta intensa, intocmai pentru ca nu doar o femeie superba, o maseuza, ci doua iti sunt alaturi si te ghideaza spre lumea placerii.

Recomandam astfel de masaje erotice atunci cand simti nevoia sa fii wild si sa incerci ceva nou. Am mai discutat despre astfel de subiecte pe blog.

Indiferent care va fi alegerea trebuie sa fii informati si sa alegi ceea ce se potriveste preferintelor. Daca ai mai trecut pragul salonului nostru, intreaba de ceva nou si vom sti ce sa recomandam publicului interesat de serviciile noastre.