Masajele erotice sunt mai mult decat o experienta intima. Un astfel de episod iti poate da reset la o zi de munca obositoare. Te confrunti cu stres, ai deadline-uri, prioritati, intalniri, zile in care ai sef suparat si toate acestea se succed zi de zi. Ei bine meriti o pauza!

Artemis Masaj este locul perfect pentru tine! Cu un mix de senzualitate si tehnici erotice, masajele pe care ti le punem la dispozitie sunt tot ce ai nevoie pentru a redeveni tu, cel plin de viata, de energie, de chef. Negresit, masajele de acest gen sunt o terapie pentru trup si suflet.

Afla ce tip de masaj erotic ti se potriveste in functie de starea pe care o ai

Pentru a te regasi, pentru a te simti bine din nou, masajul erotic trebuie sa fie unul bine ales. Pentru cei care nu inteleg relevanta, sa ne gandim ca a exagera din prima, a forta nota inseamna sa iti impui sa depasesti anumite limite. Te vei pune intr-o postura mai putin suportabila ori scopul este acela de a fi rasfatat in fiecare minut.

Recomandam: masajul nud, pentru cei care doresc sa iasa din rutina

Trec saptamanile unele dupa altele si simti ca faci mereu acelasi lucru. Pentru a rupe acest lant vicios al rutinei care iti plictiseste viata incearca ceva nou. Masajul erotic nud este un pas ceva mai timid spre lumea fanteziilor pe care o conturam la salonul Artemis. Mai ales pentru cei care nu au mai incercat niciodata masajele erotice, cel nud este o recomandare.

Recomandam: masajul cu sampanie, pentru cei care doresc sa fie rasfatati

Masajul erotic este un rasfat desigur. Prin miscarile pe care le face, prin tehnicile pe care le aplica, maseuza va rasfata in toate modurile. Delecteaza simturile, privirile, maseaza si in plus te va servi cu sampanie. Acest moment opulent este pachetul complet pentru a te simti special.

Recomandam: masajul erotic VIP pentru cei care simt ca nimic nu le este pe plac

Masajul VIP este unul special pe care evident il recomandam celor care doresc sa se simta pe masura. Poate fi solicitat si extra timp, daca cele 60 de minute nu iti sunt de ajuns. Te rugam sa ceri detalii in ceea ce priveste aces tip de masaj.

Recomandam: masajul erotic cu 2 sau 3 maseuze, pentru cei care simt nevoia de a primi mai mult

Sparge gheata! Acesta este indemnul nostru vis a vis de acest gen de masaj, tinand cont ca 2 sau 3 femei superbe vor masa pe cel in cautare de noi culmi ale placerii. De data aceasta este mai putin despre relaxare si mai mult despre actiune, distractie si voie buna.

In cele din urma, iti recomdam orice tip de masaj erotic din lista noastra de servicii. Oricare ar fi alegerea ta, tine minte:

  • Masajul erotic iti da un vibe pozitiv. Practic iti aliniezi starea de bine cu un trup bine masat si o minte limpede. Te detasezi de tot stresul si traiesti clipe nemaipomenite.
  • Te relaxeaza. Acest efect il vei resimti ulterior, dupa trairile intense din timpul masajului erotic.
  • Te rasfata. Mai ales cand vorbim despre masajul cu 2 sau chiar 3 maseuze, un mod excentric de a te relaxa.
  • Inseamna mai mult decat o activitate de timp liber. Este un paradis din care nu vei mai dori sa evadezi.

Ai numeroase motive pentru care merita sa incerci un masaj erotic. Programeaza o sedinta de masaj erotic cat mai curand!