Din seria de masaje speciale se remarca desigur si cele erotice. Din necunoastere insa, este posibil sa ai ceva asteptari ce nu vor corespunde cu realitatea. Asadar inainte de o programare, prefera sa te informezi despre ce inseamna realmente masajul erotic.

Fata de cele clasice sau cele exotice diferenta majora este legata de elementul surpriza, factorul erotic si tehnicile erotice. Masajele erotice sunt asadar o terapie a simturilor. Masajele exotice sunt mai degraba despre relaxare si tehnici aplicate ce tin cont de elemente exotice, insa nu merge mai departe de masarea unor anumitor parti ale corpului, cu accent pe talpi, spate si umeri, unde adesea se acumuleaza tensiune in muschi.

Masajul erotic, o delectare

Dintre toate tipurile de masaje, cele erotice sunt ceva mai controversate, tocmai prin faptul ca atentia este concentrata pe zonele erogene si ca tehnicile de masaj sunt neconventionale. Uneori masajul in sine este de fapt un rasfat pentru tot corpul, mangaierile fiind o delectare per total vorbind. Fata de masajul clasic sau cel exotic, in acest caz vorbim despre stimularea simturilor, despre masaj bland nu intens, care in cele din urma sa duca la trairi explozive.

Masajul erotic nu inseamna de fiecare data nuditate totala. Mai ales ca in lista noastra de servicii veti putea vedea ca sunt optiuni ce vizeaza masajul topless si cel nud. In functie de cum se simte fiecare mai confortabil si care ii este limita din punct de vedere al experientei intime poate opta pentru oricare dintre cele doua. Asta inseamna ca si contactul in sine intre maseuza si client este unul mai limitat.

Masajul erotic nu exclude folosirea uleiurilor speciale. Precizam ca la cerere, maseuzele pot folosi uleiul de argan, renumit pentru o multime de efecte benefice. Acesta contribuie eficient la realizarea masajului astfel incat miscarile senzuale sa fie amplificate, pielea sa fie si ea rasfatata, iar scenariul erotic in care se regaseste persoana in cauza sa fie delectarea absoluta.

Masajul erotic poate implica mai multe maseuze. Intrucat focusul nu este pe tehnica in sine de masaj si de aplicare a presiunii asupra unor zone ale corpului, masajul erotic poate fi mai mult despre delectarea vizuala si cea a simturilor, cand mai multe prezente feminine sunt alaturi de tine. Desigur, aici vorbim despre cei care nu se lasa prea usor convinsi si impresionati de masajul simplu si isi vor testa limitele incercand mai multe prezente de tip maseuze.

O alta mare diferenta notabila este ca masajele erotice pot avea loc in cadrul salonului, varianta cea mai indicata, cu posibilitatea totusi de a incerca si varianta de masaj la hotel. O astfel de flexibilitate este indicata mai ales celor care sunt turisti, in deplasare, celor care isi doresc sa testeze lucrurile altfel. In salon punem la dispozitie toate conditiile de lux pentru ca masajul sa se desfasoare in maxima siguranta, in intimitate. De asemenea, mini barul este gratuit pentru toti clientii nostri.

Masajul erotic este depsre trairi si fantezii

Subliniem si marea diferenta ce tine de experienta in sine. La un masaj clasic sau exotic vei merge atunci cand simti nevoia sa te relaxezi, dar la un masaj erotic mergi atunci cand pe langa relaxare iti doresti sa traiesti o fantezie, sa traiesti intensitatea unor momente, emotii altfel.

Masajul erotic este de incercat indiferent daca esti de categoria 20 de ani sau 40 de ani. Desigur, pentru fiecare prag de acest gen exista o altfel de perceptie despre erotic, insa toti traim aceasta poveste cu emotie si interes de a descoperi un taram al placerii.

Programeaza o sedinta de masaj erotic – aici.