Masajul este o tehnica apreciata pentru starea de relaxare pe care o ofera. Aceasta terapie are valente atat pentru psihic, cat si pentru functiile fizice. Persoanele stresate, obosite sau care efectueaza activitati ce implica efortul fizic apeleaza frecvent la sesiuni de masaj realizat la saloane profesioniste. Este mai putin cunoscut, dar stimularea muschilor este responsabila si pentru ameliorarea starilor de anxietate si depresie.

Beneficiile unui masaj sunt numeroase. O tehnica utilizata in mod corespunzator ajuta persoanele sedentare sau care petrec multe ore pe scaunul de la birou. Care este principiul de baza a oricarui tip de masaj? Ei bine, stimularea muschilor favorizeaza circulatia sangelui si astfel detensioneaza muschii. In timpul unei sesiuni de masaj sunt eliberate endorfinele sau hormonii fericirii. Pentru ca beneficiile psihice si fizice sa fie complete trebuie indeplinite toate functiile fiziologice ale corpului. In acest mod, masajul erotic reprezinta o forma superioara a masajului clasic.

Eliberarea endorfinelor este mai accentuata cand erotismul intra in joc. In principiu, masajul erotic indeplineste aproximativ acelasi rol ca un masaj obisnuit. De ce este atat de apreciat masajul erotic? Ce anume il deosebeste de cel obisnuit? In cele ce urmeaza va vom recomanda cateva beneficii ale masajului erotic demne de luat in considerare.

La salonul nostru, Artemis, masajul erotic este realizat de catre persoane special instruite care reusesc sa duca aceasta tehnica la un high level. De ce masajul erotic trebuie realizat cu indemanare profesionista?

Daca masajul este realizat corespunzator, relaxarea se resimte pe toate planurile. Scopul final este de a fi eliminate inhibitiile, prin urmare se urmareste cresterea increderii in sine. Aceasta problema se dovedeste a fi sursa celor mai multe afectiuni psihice.

Stimularea simturilor este benefica pentru organism prin prisma faptului ca aduce la suprafata limitele pe care le poti atinge. Cunoasterea propriului organism si a modului de gandire elimina timiditatea si subestimarea sinelui. Este nevoie de cele mai multe ori de un singur impuls pentru a te redescoperi ca persoana.

 

Eroticul este o arta. In tarile asiatice exista o intreaga teorie despre stimularea senzoriala prin atingeri. Fiecare centru nervos este responsabil pentru indeplinirea optima a functiilor organismului. Maseuzele de la Artemis se dedica in totalitate acestei arte ale erotismului.

Poate ca este mai dificil de trecut de preconceptii, dar majoritatea doritorilor isi doresc amintiri, experiente si senzatii de neuitat. In acest sens fiecare contact vizual este important. In aceeasi ordine de idei, atitudinea este cu adevarat arma principala a fiecarei maseuze de la salonul nostru.

 

Un alt beneficiu care vizeaza atat psihicul, cat si fizicul este cel al aromaterapiei. Uleiurile folosite pentru realizarea masajului erotic sunt alese special pentru proprietatile unice. Acestea sunt alese in functie de preferinte.

Unele dintre aceste arme au calitati afrodisiace. Scortisoara spre exemplu este recunoscuta din acest punct de vedere. Mai mult decat atat, acest ingredient puternic aromat se utilizeaza si pentru a elimina simptomele depresiilor sau a anxietatii. Uleiul de scortisoara sau de argan induce acea stare de relaxare menita sa transpuna pe oricine in lumea propriilor fantezii. Confortul si senzatiile sunt definite bineinteles de un cadru intim. Serviciile oferite sunt destinate sa indeplineasca cerintele unui public vast.

Uleiurile utilizate de maseuzele din salonul nostru sunt ideale pentru a reda elasticitatea pielii, plantele fiind compusii principali din cosmetice. Serviciile si costurile sunt detaliate pe Masajclub.ro.

Un alt motiv pentru care masajul erotic este special consta in faptul ca se bazeaza pe ideea de conexiune. Contactul vizual sincronizarea respiratiei amplifica senzatia de intimitate. Acest joc de stimuli determina in cele din urma explorarea unor dimensiuni noi ale propriilor limite si nu numai.

Ii invitam pe cei interesati sa acceseze Masajclub.ro pentru a se lamuri despre aspectele cuprinzatoare ce vizeaza masajul erotic profesionist.