Masajul erotic este catalogat total gresit de catre unele persoane – il asociaza deseori cu vulgaritatea. In principal, masajul erotic tine de ce vrea sa inteleaga fiecare prin erotic, senzualitate. O descriere perfecta pentru acest fel de masaj ar fi urmatoarea – beneficii terapeutice pentru corp + joc al seductiei intr-un cadru restrans.

In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva caracteristici ale sedintelor de masaj erotic din cadrul salonului nostru, Artemis, pentru a intelege cu exactitate in ce consta.

Comunicarea si cunoasterea reciproca

Masajul erotic este bazat pe comunicare. De exemplu, videochat-ul reprezinta comunicarea dintre doua persoane la fel ca in cazul clasicelor video – call -uri de pe Facebook, Skype si asa mai departe. Diferenta este ca in cadrul unei sedinte, comunicarea are loc face to face. Avand in vedere ca exista si solicitanti mai timizi, o discutie inainte de toate este de ajutor.

Daca nu ar exista comunicarea in cadrul sedintei, totul s-ar desfasura mecanic. Maseuzele sunt inzestrate cu dorinta de a comunica cu publicul interesat. In aceeasi ordine de idei, prin comunicare se poate lega si o stransa prietenie intre maseuza si solicintant – o prietenie pe viata, de ce nu.

Totodata, doar asa se poate crea atmosfera tandra, senzuala si intima dintre cei doi. Jocul seductiei se va desfasura natural, iar sedinta va depasi astfel asteptarile celui interesat.

Momentul oportun pentru a experimenta lucruri noi

Cei interesati vor beneficia de un masaj realizat cu profesionalism, ce le poate ameliora unele dureri. Exista numeroase saloane de masaj cu maseuze profesioniste, cu maini dibace pe piata de profil.

Diferenta dintre un masaj clasic si unul erotic este in tocmai nota de erotism. Cei indrazneti pot incerca si anumite tipuri de masaj precum cel cu sampanie. Totul tine de indrazneala si dorintele ascunse ale fiecaruia.

In aceeasi ordine de idei, avand in vedere ca totul se petrece sub semnul discretiei si al confidentialitatii, cei interesati pot sa isi expuna fanteziile ascunse. De exemplu, pot opta pentru un masaj erotic nud sau topless la care poate viseaza de ceva timp. Maseuzele noastre se vor conforma cu dorintele clientilor si le vor oferi acestora tot ceea ce isi doresc.

In functie de tipul de masaj ales, acesta poate sa dureze intre 60 si 90 de minute. Un timp ideal pentru ca doritorii sa experimenteze lucruri noi. Nu in ultimul rand, dusul asistat poate fi unul dintre lucrurile ce fiecare isi doreste sa il bifeze ca incercat. Mai multe detalii aici.

Masajul cu ulei de argan – mult mai profund atunci cand este realizat sub semnul senzualului

Multi stiu despre proprietatile miraculoase ale uleiului de argan – intinereste pielea, reduce cicatricile, cosurile si previne aparitia vergeturilor. Dupa o sedinta de masaj cu ulei de argan, dublata de erotism, starea de spirit va fi alta si nu numai – pielea va oferi o senzatie extrem de placuta la atingere. In plus, uleiul de argan poate fi inclus in oricare din tipurile de masaj disponibil in cadrul salonului nostru. Detalii aferente aici.

Sedinte in cadre diverse – drumul catre o experienta inedita

Atunci cand sedintele de masaj erotic se desfasoara in acelasi loc isi pierd, cu siguranta, din farmec. Pentru cei interesati de astfel de servicii, desfasurarea lucrurilor in acelasi cadru poate deveni un lucru monoton, lipsit de interes. De aceea, la Artemis, am diversificat locatiile – masajul erotic se poate desfasura atat in cadrul salonului nostru, cat si la hotel.

Un lucru ce intretine atmosfera incitanta este mini barul gratuit, pe care il punem la dispozitia tutor celor interesati de o sedinta de masaj erotic. Acesta poate reprezenta impulsul pentru a prinde curajul necesar ce impinge catre experimentarea a cat mai multe lucruri.

Ca de final, trebuie sa readucem in discutie ca masajul erotic se bazeaza pe cateva lucruri importante – comunicare, seductie si dorinta de a experimenta lucruri noi. In cadrul paginii noastre, masajclub.ro, doritorii vor regasi numeroasele forme pe care le poate lua o sedinta de masaj erotic.