Pentru inceput, vrem sa lamurim in ce consta mai exact masajul erotic. De ce? Pentru ca pentru multe persoane masajul erotic se afla in intuneric, reprezinta un subiect tabu. In primul rand, masajul erotic nu este despre vulgaritate – lucru des asociat.

Mai exact, masajul erotic combina armonios efectele terapeutice ale masajului propriu zis cu un gram de seductie si erotism. Este impletitura perfecta dintre satisfacerea placerilor carnale si a celor pe care ni le cere corpul atunci cand este obosit.

Diversitatea serviciilor

Salonul nostru, Artemis, a pregatit pentru tine o multitudine de tipuri de masaj erotic. De la cel nud sau topless, la cel cu o maseuza, doua sau chiar trei maseuze. Ramane la libera ta alegere de care vrei sa beneficiezi.

Daca esti un barbat indraznet, acum este momentul sa experimentezi toate fanteziile ascunse. Maseuzele noastre sunt foarte bine pregatite, alese pentru frumusetea lor aparte si profesionalism, pentru a-ti crea tie mediul optim de confort, lipsit de inhibitii.

Nu te sfii atunci cand auzi de o sedinta de masaj erotic. Meriti sa fii satisfacut pe deplin, iar maseuzele au ca scop acest lucru. Totodata, iti dam posibilitatea sa iti alegi cadrul in care vrei sa aiba loc masajul – la sediul nostru sau la hotel.

Nu este totul despre nuditate

Daca esti o persoana mai pudica trebuie sa stii de pe acum ca nu tine totul de nuditate. In primul rand, trebuie sa iti doresti sa filozofezi pe o anumita tema cu maseuza. Astfel va veti cunoaste mai bine si vei afla lucruri mai multe despre ea. Aceasta iti poate deveni un prieten bun pe viitor, te-ai gandit la asta?

In aceeasi ordine de idei, atunci cand alegi sa ai parte de o sedinta de masaj erotic iti dezvolti capacitatea de a vorbi libier, de a-ti exprima ideile si opiniile. Priveste acest lucru ca pe un avantaj – ai posibilitatea de a cunoaste persoane noi, de a comunica pe anumite subiecte si de a trai experiente inedite.

Ulterior, dupa ce incepeti sa va cunoasteti mai bine, lasa-te rasfatat de mainile pricepute ale maseuzei. Cu siguranta vei mai apela la serviciile noastre – pentru maseuzele cumunicative si pentru mainile lor dibace.

Masajul cu ulei de argan – stii ce putere are asupra corpului tau?

Pentru a te simti rasfatat pe deplin, am pregatit pentru tine specialitatea casei, cum ne place noua sa il numim – masajul Artemis. Acesta se face cu ulei de argan ce ajuta la intinerirea pielii, reduce cicatricile, cosurile si previne aparitia vergeturilor.

Nu uita! Uleiul de argan il poti adauga in cadrul oricarui tip de masaj, contra cost. Astfel, te vei simti relaxat si satisfacut in acelasi timp. Cum poti aduce un plus masajului cu ulei de argan? Alegand sa fie facut si cu sampanie. Daca esti indraznet, acum este momentul sa experimentezi emotii unice in compania maseuzei.

Masajul de cuplu

Pentru a fi totul fairplay, daca putem spune asa, alege masajul erotic de cuplu. Lasa-ti partenera sa se simta rasfatata la fel ca tine. Maseuzele vor avea grija ca amandoi sa traiti o experienta inedita, sub umbra discretiei si a confidentialitatii.

In functie de dorinte, masajul erotic poate dura intre 60 si 90 de minute. Preturile aferente la gasesti aici.

Am pregatit pentru tine si un mini bar gratuit – va intretine perfect atmosfera incitanta si senzuala dintre voi. Poti sa iti faci chiar acum o programare – direct din cadrul site-ului nostru.

Trebuie, macar odata in viata, sa traiesti o astfel de experienta inedita. Nu te multumi doar cu ce auzi de la altii – traieste pe pielea ta senzatia unui masaj erotic realizat de maseuzele noastre profesioniste.