Datorita numarului tot mai mare de solicitanti, saloanele de masaj erotic s-au raspandit extrem de repede. Zvonul despre aparitia acestor saloane a fost propagat natural, iar asta nu poate decat sa ne bucure.

Salonul nostru, Artemis, este un salon de masaj erotic ce ocupa un loc fruntas in topul saloanelor de specialitate din Bucuresti. Oferim doritorilor servicii incitante din arta eroticului, iar asta este ceea ce fiecare solicitant isi doreste. Pentru ca totul sa se desfasoare sub semnul perfectiunii, asiguram o atmosfera senzuala ce se imbina perfect cu tainele masajului propriu-zis.

Chiar daca pentru multi dintre voi masajul erotic este inca un subiect tabu, noi suntem aici pentru a scoate din aceasta lumina neplacuta tainele masajului erotic. De ce nu e nimic iesit din comun sa calci pragul unul salon de masaj erotic si care sunt beneficiile pe care acest salon ti le ofera? Iti vom detalia totul in cele ce urmeaza.

Pentru inceput, este important sa mentionam ca munca de maseuza intr-un salon de masaj erotic este 100% legala. Conditiile pe care noi le oferim la locul de munca sunt optime, atmosfera este placuta, se desfasoara totul ca intr-o a doua casa.

Fantezie si cunoastere

In primul rand, masajul erotic nu inseamna vulgaritate, tine doar de fantezii. Tot pachetul de beneficii se prezinta ca o imbinare a placerilor carnale cu tainele masajului propriu-zis. Pentru persoanele ce nu agreeaza monotonia, o sedinta de masaj erotic este lucrul pe care il cauta. Putem afirma ca oferim solicitantilor mereu altceva, povestea dintre maseuza/maseuze si beneficiar se va impleti altfel de fiecare data datorita diverselor pachete de servicii si nu numai.

Discretia – lucrul ce va lega si alte experiente

Confidentialitatea este respectata pe deplin la noi. Nu ne permitem ca solicitantii sa ne calce pragul cu un gram de neliniste ce va strica intregul joc al seductiei.

Mizam pe confidentialitate, intimitate si discretie intotdeauna, oferind servicii de inalta calitate. Tot ce dorim este ca beneficiarii sa se bucure de serviciile impecabile oferite de maseuzele noastre, iar fantezia si creativitatea sa domine.

Masajul Artemis – beneficii duble?

Pentru a satisface si cerintele celor mai pretentiosi, am diversificat gama de servicii. Sedinta de masaj erotic poate fi realizata de una, doua sau chiar trei maseuze. Pentru cei mai indrazneti, masajul poate fi chiar si nud sau topless.

Masajul Artemis este, cum e mai usor sa spunem, specialitatea casei. Acesta este unul mai deosebit deoarece imbina tainele eroticului cu beneficiile terapeutice ale masajului propriu-zis. Acest tip de masaj se realizeaza cu ulei de argan despre care se stie ca are avantaje terapeutice diverse precum: previne aparitia vergeturilor, a cosurilor, reduce cicatricile si reintinereste pielea.

Este unul dintre cele mai dorite masaje erotice deoarece prezinta acest pachet de beneficii. Insa a nu se crede ca doar acesta se poate realiza cu ulei de argan. La dorinta solicitantilor, fiecare sedinta de masaj se poate realiza cu ulei de argan contra cost.

Locatiile si serviciile diverse

Monotonia nu are ce cauta in cadrul serviciilor pe care le oferim si de aceea propunem doua locatii in care se poate realiza sedinta: la sediul nostru sau la hotel. Ne place sa furnizam spontaneitate catre beneficiari si de aceea am exploatat o gama larga de servicii cu locatii diferite. In schimb, mini barul gratuit este si el o componenta a intregului cadru erotic.

Pachetul de servicii este unul extrem de diversificat si te invitam sa dai un click aici pentru a afla si alte detalii incitante. Pentru ca dorim sa oferim momente de neuitat ce vor starni cu siguranta dorinta de a reveni, maseuzele noastre sunt bine pregatite, alese pentru frumusetea si farmecul lor.