Daca esti genul care se gandeste doar la partea erotica din ce inseamna masajele oferite de Artemis atunci ar fi bine sa citesti randurile ce urmeaza. Masajele de orice fel ar fi ele au beneficii majore si complexe asupra organismului astfel ca si pe timpul verii vor fi resimtite. Studiile arata ca desi este sezon estival si toata lumea se gandeste la distractie si vacanta, pentru unii aceasta perioada este una de depresie, tocmai din neimplinirea personala sau profesionala. Masajele pot fi o cale de a redobandi o altfel de stare, de echilbru si relaxare.

Masajul sau timpul pentru tine

Zile lungi si seri placute, vara este perioada prielnica cand faci de toate si obosesti din orice. Asadar ia un moment de respiro, dedica ceva mai mult timp propriei persoane si ofera-ti rasfatul unui masaj. Poate fi chiar una dintre cele mai bune scuze pentru a te pune pe primul loc.

Masajul compenseaza cu miscarea fizica

Desigur ca este recomandat ca o viata sanatoasa sa includa miscare fizica, zilnica. Tu de fapt traiesti sedentar ca multi altii si iti vine greu sa crezi ca cele mai multe miscari le faci atunci cand esti probabil la cumparaturi. Asadar poti considera masajul o modalitate de a te revigora si a compensa cu faptul ca nu iti lucrezi muschii zi de zi.

Maini si picioare umflate

In perioada calda a anului multe persoane se confrunta cu un efect neplacut al caldurii si anume cu umflarea mainilor, picioarelor, incheieturilor. Atat timp cat explicatia nu este una ce tine de boli grave si de tratamente specifice, masajul ajuta foarte bine in a drena limfa si a imbunatati circulatia si oxigenarea intregului organism.

Miscarile  specifice, tehnicile de masaj pot ajuta sa combati acest efect neplacut.

Fara stres

Desigur, beneficiul numarul unu al masajelor se refera de fapt la modalitatea placuta de relaxare a mintii, a trupului in acelasi timp. Cum stii ca si tu esti afectat de stres?

  • Ai frecvente dureri de cap.
  • Te doare musculatura.
  • Te simti obosit desi abia te-ai trezit.
  • Esti iritat.
  • Ai apetit exagerat sau nu il ai deloc.
  • Esti sensibil la aproape orice.
  • Intampini disconfort digestiv.

Sunt multi cei care se recunosc intr-un astfel de scenariu. Suntem loviti de stres zi de zi. Recomandarile specialistilor se indreapta spre remedierea fiecarui simptom. A restabili un echilibru in viata ta incepe cu alimentatie sanatoasa, un program de zi cu zi bine pus la punct si cu relaxare pentru minte.

Masajele sunt o cale de a te detasa de probleme si de cotidian. De aceea, la Artemis salonul este amenajat astfel incat sa fie placul celor mai exigente cereri, sa fie un loc intim in care sa va simtiti bine. Locatia este doar un aspect care ajuta. Fiecare camera unde au loc masajele este amenajata cu bun gust. Vom pune la dispozitie un mini bar gratuit, vom avea muzica pe fundal si o lumina potrivita. Vom ispiti cu uleiuri si cu arome interesante si nu in cele din urma vom tine cont de promptitudinea si prezenta impecabila a fiecarei maseuze.

Masajul poate fi revigorant dupa orice zi obositoare. In mod special masajele erotice sunt cele care reanima orice barbat, pentru ca sunt o delectare a simturilor. Atunci cand simt ca nu mai sunt in stare de nimic, masajul erotic le reaminteste de senzatii si placeri ale vietii ce nu ar trebui refuzate, negate sau uitate.

Daca si tu simti ca esti incoltit de stres si ai nevoie de o pauza de la orice, te asteptam la Artemis! Alege tipul de masaj dorit, aici.