Planeaza mereu aceeasi intrebare despre motivele pentru care cineva ar alege un masaj erotic. Este lesne de inteles ca in primul rand se refera la experienta in sine, la povestea erotica pusa in scena. Pana la urma ce barbat nu si-ar dori sa fie intr-o astfel de poveste, cel putin o data in viata? Orgoliul sau masculin si pur si simplu ideea de nou, de altceva este ceea ce atrage maxim.

Masajul este mai complex decat pare la prima vedere. Are implicatii multiple, printre care si ceea ce tine de starea de bine  a celui care are parte de un astfel de masaj. Vorbim pe larg despre acestea, in randurile ce urmeaza.

Masajul, benefic oricand

Am discutat si in alte dati despre care sunt efectele benefice ale unui masaj, in postari de pe blogul nostru, https://blog.masajclub.ro/. Masajul, de orice fel ar fi el, este benefic pentru ca detensioneaza, atenueaza durerea, calmeaza, imbunatateste circulatia. Este de asemenea un bun stimulent pentru odihna mai buna, pentru a reduce durerile, stresul, pentru relaxare totala. Studiile arata ca masajele sunt indicate si pentru a corecta postura corporala, ca remediu pentru cei care petrec orele de munca in fata calculatorului.

Asadar, din punct de vedere al efectelor fizice, se poate spune ca masajul este benefic in mod complex. Desi masajul erotic se concentreaza mai degraba pe tehnici de respirat, pe atingeri senzuale, promoveaza arta seductiei, totusi miscarile din zonele erogene, uneori ferme si surprinzatoare si uneori delicate, impreuna cu toate celelalte metode prin care se realizeaza masajul sunt in masura sa duca la beneficii precum cele mentionate.

De ce o astfel de experienta nu este de refuzat

Desigur, multi gandesc ca daca au nevoie de relaxare merg la spa, daca au nevoie de masaje care sa le detensioneze muschii merg la tehnician maseur, iar daca au nevoie de o poveste seducatoare si despre rasfat erotic merg la salonul Artemis. Atunci sa vorbim despre partea erotica.

Din lipsa de educatie in acest sens refuzul de a merge la un astfel de salon este prima reactie. De fapt de ce le este unora frica? Se tem de limite, se tem de propriile reactii, se tem ca nu vor putea rezista ispitei si vor reveni de fiecare data cu alte preferinte de masaj? Incercam sa promovam acest gen de masaj cu maxima si asumata respoonsabilitate necesara. Punem totul la pachet cu intimitatea de care ar avea nevoie oricine, in astfel de clipe.

Asadar atunci cand te intrebi de ce, raspunsul sta in propria viziune despre situatie. De ce sa iti refuzi placerea de a te bucura de o femeie superba care este dispusa sa te incante cu tehnicile sale de masaj? De ce sa nu te cunosti mai bine, alegand un masaj erotic care te pune in situatii unice? O femeie nud in fata ta, o femeie dispusa ca pentru o ora sa te faca sa te simti ca un rege?

O data in viata – pe principiul acesta ai putea alege la fel de bine un masaj erotic care sa te scoata dintr-o stare proasta. O petrecere a burlacilor se anunta? La fel de bine se potriveste acest gen de masaj. O evadare din cotidian, o maniera de a te relaxa, o cale de a gasi si alte variante prin care poti sa iti consumi  energia sexuala.

Bonus – la salonul Artemis o sedinta de masaj ce are loc in camerele speciale vine la pachet cu mini bar gratuit. Delecteaza-te fara sa iti zboare mintea la nevoi culinare, la hidratare sau alte chestiuni. Ne vom ocupa si de muzica ambientala si totul pentru ca acele minute sa  fie totalmente dedicate tie, fara distrageri.