Sunt multe lucruri despre masajele erotice pe care lumea nu le vorbeste. Inca un subiect tabu pentru multi, masajul erotic este o traire intensa si o experienta complexa. Mai mult decat atat, este vorba si de faptul ca masajul acesta presupune interactiunea intre maseuza si cel care se bucura de magia masajului erotic pe pielea sa, la propriu. Pentru cei care nu stiu exact ce isi doresc, pentru cei care pornesc la drum cu o altfel de gandire decat cea potrivita, dezvaluim in randurile ce urmeaza cateva aspecte interesant de stiut.

#1 „Cat poti de tare” sau „nu poti tu sa ma ranesti”

La auzul acestor fraze orice maseuza este intimidata. Este clar o maniera de a demonstra ca nu te pricepi deloc la ce inseamna intensitatea masajului. Este firesc sa fii intrebat despre cat de tare sa maseze, cat de mult iti place, cat de bine este. Un minim de conversatie va avea loc. Sa raspunzi cu: cat poti de tare nu este relevant.

Asadar, nu subestima maseuza, nu raspunde vag si mai presus de orice nu confunda masajul senzual cu masajul clasic.

# Maseuza X facea altfel

Daca te-ai decis sa experimentezi si altceva, vei merge pe ideea unui masaj erotic nou si pe o noua maseuza decat cea obisnuita tie. Ar fi bine sa nu argumentezi despre ce si cum facea o maseuza, in prezenta celeilalte. Nimeni nu iti va spulbera asteptarile, dar oamenii sunt atat de diferiti pana la urma. Maseuzele stapanesc aceeasi tehnica, dar fiecare are farmecul sau propriu. Totul va fi diferit si trebuie sa iti asumi asta de la bun inceput.

# Stiai ca..dupa masaj te vei simti in continuare, ore bune, la fel de bine?

Nu exista un secret anume, dar este important sa iti acorzi timp pentru a savura aceasta experienta. Asadar, dupa masaj hidrateaza-te corespunzator si nu iti incarca timpul. Prefera spre exemplu sa reduci ziua la simplism, sa te plimbi sau sa faci ceva ce iti place pentru ca starea de bine pe care o resimti sa te „acompanieze” in continuare.

Se stie oricum ca activitatea intima este responsabila cu o stare de bine, fizica si pshica, astfel ca si mult timp dupa experienta traita in salon dupa un masaj erotic te vei simti ca in al noulea cer!

# Nu te preocupa despre aspectul tau fizic

Este oarecum similar si in cazul in care te prezinti la terapeut, pentr-un masaj clasic. Nu te va judeca nimeni pentru modul in care arati asadar lasa la o parte prejudecatile, dar si grijile despre vanatai, despre cate kilograme ai sau alte astfel de referinte.

Esti ceea ce esti si impacarea cu propria persoana atrage cu sine si starea de bine. Asadar in timpul masajului poti sta complet dezbracat in fata masezei sau poti opta pentru ca partial sa fii imbracat. Ti se va respecta dorinta oricum. Acum este timpul sa te concentrezi pe ceea ce simti, pe rasfatul simturilor, sa te detasezi de probleme cotidiene si sa evadezi. Asadar problemele sau mai degraba spus complexul tau legat de aspectul fizic nu isi are rostul aici.

# Limitele sunt cele pe care tu ti le impui

Un masaj erotic se desfasoara de regula cu avalansa de pasiune si energie. In aceasta poveste sunt doua parti, asadar nu doar maseuza trebuie sa fie implicata, ci si tu. Poti oricand sa comunici ce e prea mult sau nu, iar comunicarea este un aspect cheie de fiecare data. Trebuie sa simti ca esti rasfatat, respectat, in siguranta si ai parte de intimitate. Aceste conditii iti sunt asigurate pentru ca Artemis este egal cu standarde de la care nu se abate niciodata.

Te asteptam si in cadrul paginii sa descoperi tipuri de masaj disponibile.