O piatra de temelie pentru un cuplu este a cladi incredere unul in celalalt. Tocmai astfel isi justifica cei cu preferinte in materie de masaj erotic pentru cuplu alegerea, anume ca isi doresc sa experimenteze acest gen de actiune si alaturi de partener. De cealalta parte, partenera accepta din curiozitate sau pur si simplu pentru a-i face pe plac.

Ce trebuie sa stie cei care urmeaza sa faca si acest pas este ca masajul erotic pentru cuplu poate fi o experienta greu de egalat. Ii aduce mai aproape pe cei doi, ii face sa comunice si altfel, se descopera unul pe altul in alt mod.

Detaliem despre acest serviciu, un tip de masaj unic

Masajul pentru cuplu se desfasoara de regula intr-o camera privata, masa langa masa. Sunt doua maseuze care maseaza in acelasi timp, pe cei doi. Acest tip de masaj se desfasoara in aceleasi conditii cu care v-am obisnuit la Artemis si anume o camera placuta, primitoare si intima, cu mini bar gratuit.

De ce este benefic pentru ea!

Masajul in aceste conditii o va pune la incercare pe ea. Va fi provocata sa descopere o altfel de placere. Simte orice fior pe care il simte si el, ceea ce denota cat de conectati sunt cei doi. Isi va infrange teama sau chiar si gelozia cand maseuza il va masa pe partener. La randul sau descopera realmente ce inseamna acest gen de masaj si va distruge miturile sau temerile pe care le avea inainte de aceasta sesiune de masaj.

De ce este benefic pentru el!

Barbatii vor face mereu o comparatie asadar inevitabil dupa un masaj erotic se va simti mai atasat de partenera ca oricand. Este lumea lui, este libertatea de a se bucura de ceea ce ii place, fara teama de a fi judecat si de a se departa de partenera sa. Practic o pune pe aceasta fata in fata cu placerea lui vinovata si se bucura la maximum sa gaseasca teren comun si din acest punct de vedere – validarea faptului ca sunt pe aceeasi lungime de unda va avea referire si asupra faptului ca partenera va fi de acord sa participe la un astfel de masaj si sa fie la randul sau masata.

Ce trebuie sa stii!

  • Aparte de faptul ca sunt doi participanti la aceasta experienta si tot atatea prezente din randul maseuzelor, trebuie sa stii ca nimic nu difera in randul standardelor noastre. Asadar, confidentialitate, intimitate, ora extra si multe altele sunt de asemenea optiuni de care fiecare are parte.
  • Se vor folosi uleiuri de masaj si muzica ambientala. Daca sunt preferinte speciale, poti comunica.
  • Inainte de acea zi preferati sa omiteti intalniri importante si sa va stresati prea mult.
  • Alegeti impreuna maseuzele. De fapt acest asa zis ritual de a organiza totul este usor relevant pentru faptul ca sunteti sau nu pe aceeasi pagina. Din fericire pentru cei care inca nu stiu ce sa aleaga, va punem la dispozitie si o galerie generoasa cu maseuzele noastre.
  • Ora tarzie pentru sesiunea de masaj nu inseamna si garantia ca nimeni nu va sti despre asta, ca sunteti sub acoperire, ca noaptea tarziu este mai bine sa va camuflati spre a merge la salon. Nu uitati: oferta noastra de masaj la hotel este disponibila si cuplurilor.

In fond, nimic nu are ce sa iasa rau. Exista clar doua categorii de persoane, cei care iubesc masajele, in general vorbind si doresc sa descopere si acest tip de masaj si cei care inca nu stiu despre ce este vorba si prefera sa spuna nu de fiecare data.