Prima experienta este de fiecare data una edificatoare. Ea face diferenta intre a mai dori sa treci printr-un astfel de episod sau dimpotriva. Trebuie spus insa ca multi dintre cei care trec pragul unui salon de masaj erotic se lasa furati de peisaj, de maseuze si uita aspecte care ar putea sa le faca experienta una si mai savuroasa.

Primul gand

Incepe sa incolteasca in mintea ta ideea de a merge la un salon de masaj erotic. Este de preferat sa cauti indelung si sa te asiguri ca vei ajunge intr-un loc in care sunt respectate conditiile de igiena, de confidentialitate, confort si relaxare. De aceea, punem la dispozitie si pagina noastra oficiala, masajclub.ro, pentru a ne descoperi in detaliu.

Programare si detalii

Urmeaza si decizia de a programa sedinta de masaj erotic. O remandare aici ar fi sa te ghidezi dupa programul tau si sa alegi un moment in care nu esti sub presiune sau nu te feresti de cei din jur. Conversatia nu va fi lunga daca stii ce preferi, dar sunt totusi cateva aspecte de lamurit:

  • Data si ora – totul este pe baza de programari, asadar trebuie sa stii ca nu oricand se poate, dar te vom ajuta sa gasesti si alternative. Tu mentioneaza-ne reperele tale de timp pentru a te ajuta sa stabilesti ce si cand doresti.
  • Disponibilitatea maseuzei – dupa cum bine stiu unii, dispunem de o echipa de maseuze, iar galeria din cadrul site-ului vi le prezinta pentru a alege dupa preferinte. Programul acesteia va conta de asemenea, dar din nou, va putem asigura oricand o alternativa.
  • Tipul de masaj – lista de masaje este prezentata, poate fi comunicata si atunci cand sunati pentru programare. Alegerea este una strict personala, desi va putem ajuta sa identificati ceea ce va doriti, in conditiile in care sunteti la prima experienta de acest gen.

Spre exemplu, recomandarile noastre se indreapta spre tipul de masaj cel mai modest sa spunem si anume cel topless sau nud. Nu functionam dupa stereotipuri astfel ca vom intelege perfect daca nu rezonati cu aceasta sugestie – avem multe altele desigur.

  • Locatia – punem la dispozitie posibilitatea de a savura masajul erotic la salon sau la hotel.

Recomandari

De-a lungul anilor, am avut parte de persoane atat de diferite drept clienti incat ne putem propunta cu privire la cateva recomandari despre cum sa savurati ziua masajului, dar mai ales acele minute.  Iata despre ce este vorba:

  • Nu consumati alcool sau mancare picanta, cafea si alte produse care va agita. Este de preferat sa evitati o masa inainte de masaj, pentru ca un stomac plin va da senzatia de oboseala, ce va impiedica sa savurati masajul realmente.
  • Dispunem de mini bar gratuit. Asadar serviti cu incredere.
  • Spuneti inainte de masaj daca aveti alergii de care maseuza trebuie sa tina cont. Spre exemplu pot fi folosite arome sub forma de vapori sau uleiuri de masaj.
  • Alegeti o ora din zi cand nu sunteti sub presiunea timpului. Pentru ca uneori nu este de ajuns o ora, prelungirea sedintei de masaj va fi posibila. Asadar, la cerere, puteti ajunge la 90 de minute de masaj. In plus, conteaza sa va permiteti ca in tot acest timp sa fiti prezent la propriu, sa va bucurati de tot ce inseamna masajul.
  • Comunicati cu maseuza. Aceasta trebuie sa stie daca miscarile sale sunt ferme, placute.

Serviciile noastre se adreseaza desigur si publicului strain. Serviciile noastre sunt recunoscute pentru standardele pe care le respecta. Asadar, fiti siguri ca aici totul este ca la carte, ca lista de servicii expusa este cea reala, precum sunt si maseuzele.