Nevoia de relaxare, de eliberare de stres si detensionare este una care se face tot mai acut resimtita in zilele noastre. Totul se desfasoara intr-un ritm foarte alert si asta poate fi destul de extenuant, insa exista si modalitati prin care se poate “evada” din aceasta rutina zilnica extrem de obositoare.

Masajul erotic reprezinta in momentul de fata o solutie in acest sens. Reprezentantii masculini apeleaza tot mai adesea la o astfel de metoda de relaxare, insa lista beneficiarilor nu se limiteaza doar la acestia – sesiunile de masaj erotic pot fi realizate inclusiv pentru cupluri.

Controversate si totusi parca tot mai solicitate, masajele erotice ofera experiente cu totul unice – vorbim aici despre saloanele de masaj erotic de top, care se respecta si care isi respecta la randul lor clientii.

Ce tipuri de masaje pot fi realizate in cadrul salonului Artemis?

Daca exista tentatia de a incerca pentru prima data un masaj erotic, cei interesati trebuie sa stie ca in cadrul salonului nostru pot beneficia de optiuni multiple. Exemplificam in randurile urmatoare cateva dintre acestea.

Masaj erotic topless

Acest tip de masaj este cu siguranta o modalitate aparte de a experimenta relaxarea si placerea. Beneficiarul masajului nu este rasfatat doar fizic, prin tehnici de masaj cu rol de relaxare, destindere si stimulare, ci si psihic. Imaginea care i se ofera – cea a unei maseuze cu un corp minunat, topless, are rolul de a incita si de a scoate din banal experienta oferita de masaj. Aceasta este insa doar una dintre optiuni.

Masaj erotic nud

O experienta inedita, in egala masura de incitanta, masajul erotic nud poate fi exact acea metoda prin care se obtine relaxare si placere la cote inalte. Pentru unii poate sa para ceva mai indraznet, un masaj mult mai intim decat cele cu care s-au obisnuit deja. Efectul este totusi incredibil: dupa o astfel de sesiune de masaj, stresul acumulat de-a lungul unei saptamani devine unul de de domeniul trecutului.

Masaj erotic cu sampanie

Aparitia incantatoarea a maseuzei, experienta unor atingeri deosebit de relaxante si placerea care atinge cote maxime in cadrul unei asemenea sesiuni de masaj se completeaza cu sampanie. Un rasfat total – am putea spune. Numai cei care ne-au trecut pragul stiu ce inseamna o astfel de experienta – va invitam sa incercati! Maseuzele noastre va asteapta!

Masaj Artemis

Ca de fiecare data, trebuie sa fie vorba si despre “specialitatea casei”. Masajul Artemis, realizat in exclusivitate in cadrul salonului nostru, presupune utilizarea unui ulei special de argan, care ofera multiple beneficii. Printre acestea se numara un ajutor considerabil oferit pe partea de intinerire a pielii, reducerea cicatricilor, prevenirea aparitiei vergeturilor, etc. Desigur, intreaga experienta pastreaza aceleasi caracteristici de baza: ofera relaxare deplina si placere peste asteptari.

Pentru cei care vor sa creasca putin miza, in cadrul salonului nostru punem la dispozitia clientilor o lista de servicii care poate sa multumeasca orice gusturi. Iata alte cateva optiuni:

  • Masaj cu dus asistat
  • Masaj VIP (pentru mai multe detalii contactati-ne)
  • Masaj erotic cu DOUA maseuze
  • Masaj erotic cu TREI maseuze
  • Masaj erotic pentru cupluri

O astfel de solutie nu trebuie sa fie considerata restrictiva atunci cand un anume client are oarece retineri in legatura cu a se deplasa in persoana la salon. La Artemis va oferim posibilitatea de a comanda un masaj erotic la hotel – mai multe detalii cu privire la acest aspect pot fi obtinute accesand pagina de Servicii / preturi.

De asemenea, oferim flexibilitate celor interesati de un masaj erotic. Astfel, uleiul de argan poate fi folosit pentru orice tip de masaj, pentru un cost suplimentar – acesta este si cazul dusului asistat, ce poate fi adaugat de asemenea la orice tip de masaj.

Merita sau nu o astfel de experienta? Va asteptam la Artemis sa va convingeti!