Ca in orice alt domeniu de activitate se poate ca si cand vine vorba de masajul erotic sa existe cazuri ale celor care doresc sa obtina profituri cu minimum de informatie. Afla din acest articol cum sa te feresti de astfel de experiente, cum sa alegi un salon de masaj care ofera servicii ireprosabile.

Salonul, un brand

Aceasta nisa este poate una mai discreta si nu se expune publicului larg. Asta nu inseamna ca nu este cunoscut. Asadar ai face bine sa te interesezi despre salonul spre care intentionezi sa te apropii pentru a face o programare. Este dubios? Iti pune intrebari ce te fac sa te simti inconfortabil? Iti limiteaza optiunile de programare?

Salonul Artemis are ani de experienta si a devenit in timp un etalon despre ce inseamna serviciile de acest gen oferite tinand cont de standarde. Ne trec pragul barbati, turisti, straini, dar bariera lingvistica nu impiedica cu nimic. Delectam cu maseuze bine pregatite, care arata foarte bine. Tine cont de toate aceste detalii si nu alege orice tip de salon de masaj erotic.

Salon sau o locatie oarecare

Un fenomen adesea intalnit in randul amatorilor este sa aiba o locatie improvizata. Asadar daca auzi despre un apartament sau orice alta locatie decat una amenajata special ar fi bine sa iti pui un semn de intrebare.

Este adevarat ca o alternativa pentru cei care nu doresc  sa vina la salon este solicitarea masajului erotic in camera de hotel. La Artemis oferim aceasta posibilitate clientilor nostri, pastrand aceeasi lista a tipurilor de servicii. Vezi aici: https://masajclub.ro/servicii-preturi-2/. Insa, este vorba de o singura locatie, programarea o vom face tot la salon, iar despre deplasarea maseuzei si alte detalii comunicam specific cum se intampla si cum se taxeaza.

Paradisul inchipuit sau dezamagire totala

Mai ales pentru cei care sunt la prima experienta de acest gen curiozitatea trebuie sa fie la cote inalte. Daca nu ai recomandari mai specifice despre un salon poti cere sa vezi cu ochii tai. De regula sunt camere separate, individuale pentru fiecare client in parte. Locul este o invitatie la relaxare, cu tot ce inseamna rasfat. Spre exemplu, noi oferim mini bar gratuit, ce include whiskey, vodka, vin si bauturi racoritoare.

Nu doar ca dam sansa de a prelungi ora de masaj cu inca jumatate de ora, dar ne asiguram ca fiecare client pleaca cu zambetul pe buze.

Maseuza aleasa

Evident, cu psedonime alese, maseuzele isi fac in timp o lista de clienti fideli. Altii prefera sa experimenteze ceva nou de fiecare data. Preferintele sunt de cele mai multe ori legate de aspectul fizic al maseuzelor. Asta pentru ca in cazul nostru cunostintele pe care acestea le au despre masare, tehnici, despre arta seductiei reprezinta un instructaj de lunga durata.

In unele cazuri se pot mentiona anumite tipuri de masaj dorite. Ar fi bine totusi sa intrebi ce pregatire au maseuzele si in functie de ce te intereseaza sa alegi ora magica. In cazul nostru punem la dispozitie si o galerie cu fotografii reale ale maseuzelor parte din echipa. Vezi aici: https://masajclub.ro/galerie/.

Tine minte! Masajul erotic a devenit sa spunem un trend pentru ca in principal se adreseaza barbatilor si este despre rasfatul oferit de apetisante prezente feminine. Ar trebui sa te bucuri de aceasta experienta si acea ora sa fie despre relaxarea ta. Alege in consecinta, cu atentie, locul in care poti sa ai parte de acest lucru. Pe cat de minutios vei fi in privinta acestei alegeri, pe atat de rasplatit vei fi ulterior, cu o sedinta de masaj erotic realizat de o profesionista.