Masajele, de orice fel ar fi ele, sunt deja terapii alternative pentru combaterea starilor depresive, penru oboseala, surmenaj, stres si multe alte stari precum cele apatice. Cand oamenii si-au dat seama cata influenta pot avea masajele in vietile lor au inceput sa le aprecieze la standardele lor. Cu alte cuvinte, nu te poti astepta sa obtii aceleasi efecte ca urmare a unor masaje realizate acasa.

Simpla framantare a corpului nu este in masura sa ajute si nici macar sa starneasca o pofta trupeasca, in conditiile in care nu este realizata cu fermitatea necesara si cu tehnici specifice. Asadar, probabil ca vei ajunge sa ne treci pragul fiind destul de confuz despre ceea ce ai dori sau ce ti s-ar potrivi sa alegi din lista noastra de tipuri de masaje.

Masajul cu ulei

Aromaterapia este si ea cunoscuta in lume, iar atunci cand se combina si cu alte trucuri si terapii nu poate fi decat o abordare complexa pentru a reda relaxare si stare de bine. Uleiurile esentiale pot fi folosite pentru efectul lor curativ, doar ca trebuie sa stim dinainte daca vei prefera asta sau daca ai anumite alergii.

Pentru cei care prefera neaparat un tip de masaj care se foloseste de uleiuri atunci cel balinez ar trebui sa fie un reper. Acesta are radacini stravechi in Indonezia, fiind o combinatie de presopunctura cu reflexoterapie si aromaterapie. Poate stimula circulatia sanguina, oxigenarea, poate fi de asemenea si o cale de a restabili nivelul de energie optim. Aduce bunastare si calm, precum si relaxare profunda. Ce poate sa mai lipseasca din aceasta ecuatie? Elementul erotic, ce va fi desigur prezent, iar de asta se va ocupa maseuza.

Shiatsu

Din cultura asiatica, masajul shiatsu este recunoscut pentru reuseste sa imbine in mod armonios relaxarea si echilibrarea energetica. Se poate traduce prin presiune cu degetul, asadar miscarile viguroase vor viza strict anumite puncte corporale.

In cultura asiatica se spune ca exista 12 meridiane de energie ce impreuna formeaza o harta a trupului uman. Asadar, miscarile de masare vizeaza tot corpul, spre marea delectare a ta.

Inspira-te din acestea si imagineaza-ti cum ar fi sa obtii un astfel de efect, la care se adauga desigur si partea erotica. O nebunie…

Oferta Artemis

Cu siguranta ca exista tipuri de masaje ce cu greu le tii minte denumirea. Insa cand pasesti in salonul nostru tot ce iti doresti este un masaj care sa le aiba pe toate. Recomandam spre marea ta placere sa alegi maseuza dorita, pentru ca va conta la fel de mult si ce tip de companie iti alegi.

Masajele pe care le punem la dispozitie sunt in masura sa tina cont de toate posibilele dorinte:

  • Masajul casei, Artemis, realizat cu ulei de argan. Datorita proprietatilor acestui tip de ulei te vei relaxa si resimti vigoare in tot corpul.
  • Masajul cu doua sau trei maseuze. Daca esti mai indraznet din fire si consideri ca nimic nu te mai surprinde, ar fi bine sa te razgandesti. Accepta provocarea si lasa-te sedus de doua sau trei experte Artemis.
  • Masajul pentru el si ea. Daca ideea de a imparti aceeasi maseuza nu este de ajuns, atunci se poate opta pentru masajul cu doua maseuze, cate una pentru fiecare.

Consideram ca este la fel de important si mediul in care va avea loc masajul. Asadar punem la dispozitie camere individuale si conditii de rasfat: muzica ambientala, pat confortabil si mini-bar gratis, ce include whiskey, vodka, vin, dar si bauturi racoritoare.

Pentru ca vorbele nu isi au rostul si nici macar nu trebuie sa te convinga, te asteptam sa incerci pe propria piele masajele.