O prima experienta in ceea ce priveste masajul erotic poate veni cu o incarcatura emotionala deosebita. Nu stii la ce sa te astepti, nu stii cum va decurge totul si mai ales nu stii cum vei reactiona cand vei fi stimulat, rasfatat si masat pe fiecare centimetru de piele.

Pentru cei care asteapta cu emotie marea intalnire cu maseuza, iata si un succint ghid de pregatire:

  • Planifica masajul in aceeasi zi

Este destul de dificil sa astepti pana la acel moment, asadar consuma emotiile in acea zi. Nu te rezuma la orele de seara, pentru ca nu are importanta asta. Poti alege la fel de bine o sesiune de masaj la hotel, nu la salon. In plus, camerele pregatite sunt intime, cu o lumina difuza, cu lumanari si arome placute, pentru a recrea acel cadru perfect a te simti bine, indiferent de ora din zi.

  • Relaxeaza-te

Se spune despre masajele erotice in mod deosebit ca sunt benefice si din punct de vedere a eliberarii de stres. Nu trebuie sa amplifici starea de agitatie si stres, asadar incearca sa te relaxezi. Mananca ceva usor, hidrateaza-te si fa ca acea sedinta sa fie planificata intr-un moment in care nu esti intre pauze, nu ai planuri care sa iti ingradeasca timpul sau nu sunt alti factori care iti distrag mintea la treburile de peste zi.

Aici este vorba despre tine si despre starea ta de bine.

  • Alege masajul dupa gusturile tale

S-ar putea sa faci o greseala sa alegi un masaj indraznet, spre exemplu cel cu doua sau chiar trei maseuze, cand tu esti la prima ta experienta de acest gen. Permite-ti timp sa explorezi acest domeniu, incepand mai degraba cu masajele topless sau nud. Ce e prea mult de la inceput ar putea sa te inhibe.

Tine minte, nu trebuie sa te dezbraci mai mult  decat simti nevoia sa o faci. Comunicarea este foarte importanta, asadar spune maseuzei ce iti doresti. Poti face asta si in timpul sedintei, mentionand despre presiunea in unele puncte, de miscarile mai agere sau nu.

  • Relaxeaza-te si lasa-te purtat de placerea momentului

Nu degeaba se spune ca trebuie sa traiesti la maximum orice moment al vietii. Acum mai mult ca oricand trebuie sa tii cont de asta. Ai parte de o sedinta de masaj, ales dupa bun plac, pe o perioada de 60 de minute. Din fericire pentru cei care simt ca nu au ajuns la punctul maxim de relaxare sedinta se poate prelungi pana la 90 de minute. Savureaza fiecare minut, respira si concentreaza-te pe ceea ce se intampla, antrenand mintea sa nu fie distrasa de alte lucruri.

  • Dupa masaj, relaxarea continua

Dupa ce sesiunea de masaj se termina ar fi bine sa iti oferi cateva clipe pana cand te vei rupe din scenariul fanteziilor. Nu te ridica brusc. Permite-ti sa te relaxezi in continuare si sa te imbraci in ritm incet.

Totodata este important sa te bucuri de senzatiile de dupa. Masajele au un efect benefic si complex asupra organismului, astfel ca relaxarea la care tanjeai se va resimti si ulterior, pe parcursul orelor de dupa masaj. Vei simti, poate o stare de lene sau de ce nu de extaz, de energie vie. Fiecare se manifesta diferit si este si ceea ce descoperi despre tine.

Ceea ce unii nu inteleg se refera la faptul ca nu doar masajul in sine conteaza, ci si clipele de dupa. Asadar, cumuleaza starile, traieste din plin si raportandu-ne la tipul de masaj pe care l-ai ales prima data si programeaza ca urmatoarea experienta de acest gen sa fie despre un alt tip de masaj pe care sa il descoperi.