Masajul erotic este maniera ideala de relaxare, iti provoaca simturile si iti ofera oportunitatea de a trai cele mai ascunse fantezii. Se practica inca din Antichitate, tehnicile de realizare ale acestuia imbunatatindu-se treptat, in prezent ajungand la rang de arta. Desi uneori simtim ca nu reusim nicicum sa ne eliberam de stres si oboseala, prea putin luam in considerare aceasta modalitate inedita de relaxare. Dintre toate tipurile de masaj, specialistii spun ca cel senzual ofera cele mai multe beneficii asupra intregului organism, nu numai asupra anumitor parti ale acestuia.

De-a lungul anilor, masajul erotic a fost perceput ca un subiect tabu datorita modului de realizare al acestuia. Asta nu inseamna ca o sedinta de masaj erotic realizata la un salon profesional nu este avantajoasa. Va asteptam la Artemis – salon de specialitate renumit in Bucuresti pentru profesionalismul serviciilor de care da dovada. Iata ce asteptari poti sa ai de la o sedinta de masaj erotic, in cazul in care te decizi sa iti programezi una.

masaj de relaxare

Realizat prin tehnici si atingeri specifice, masajul erotic trezeste simturile si stimuleaza intreaga suprafata a corpului, spre deosebire de masajul clasic care iti rasfata numai anumite zone. Astfel, masajul erotic ofera un grad inalt de relaxare si iti permite sa simti placerea intr-o noua forma, intensa si seducatoare.

Desfasurandu-se intr-un decor intim, masajul erotic este destinat pe deplin starnirii pasiunii si imaginatiei, intr-un ritm cat se poate de romantic. Este metoda ideala de relaxare a masei musculare, insa intr-un mod mai mult decat placut. La finalul sedintei realizezi ca ai o stare mult mai buna iar problemele si grijile parca s-au evaporat.

Avand in vedere ca fiecare parte a corpului este masata prin tehnici anume, un masaj erotic rezolva frustrarile sexuale, in cazul in care acestea exista. Cu cat te lasi invaluit mai mult in aceasta stare de euforie, cu atat mai eficiente si de durata vor si efectele sale asupra corpului. Energia emanata in timpul sedintei este similara cu energia specifica tinerilor, deci este de la sine inteles de ce vei dori sa repeti din nou experienta.

Alte beneficii majore aduse de masajul erotic

Poate nu te asteptai ca masajul erotic sa isi aduca aportul la abilitatile de interactiune sociala. Numai simplul fapt ca elimini gandurile si emotiile negative din viata ta, dar si faptul ca te dezbraci de inhibitii te ajuta sa scapi de timiditate si de slabiciunile emotionale.

Practicata in mod regulat, aceasta terapie creste stima de sine prin eliminarea incertitudinilor si incurajarea increderii in fortele proprii. Uleiurile aromatice au un rol bine definit in procedura masajului, amplificand experientele si senzatiile traite.

 

Desi unii oameni au inca retineri si considera experienta unui masaj erotic drept una imorala, ce incalca regulile etice, nu iau in calcul multimea de avantaje de care pot avea parte. Reglarea fluxului sanguin in organism, imbunatatirea fertilitatii, detoxifierea corpului sunt alte beneficii de care se bucura cei care au indraznit.

Activitatea cardiaca este vizibil imbunatatita

Stresul si oboseala acumulate in timpul zilei pot genera nenumarate afectiuni ale inimii, sens in care masajul erotic reprezinta maniera placuta prin care poti evita aparitia acestor disfunctii. Nu trebuie omisa nici cresterea nivelului de serotonina, denumita in limbajul popular „hormonul fericirii” si care este responsabila cu starea generala de bine.

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care le ofera masajul erotic s-a dovedit a fi asupra vietii de cuplu. Nu in putine cazuri, partenerii realizeaza dupa cativa ani de relatie ca viata intima a devenit monotona si mai deloc provocatoare. In acest sens, o sedinta de masaj erotic in cuplu poate fi ca o reimprospatare a vietii amoroase, si nu numai. Veti afla cum sa gestionati situatiile de criza si cum sa deveniti cei mai buni confidenti.

In cadrul Salonului Artemis poti avea parte de o experienta unica cu una, doua sau chiar trei maseuze. Vrei sa te relaxezi sau sa iti traiesti fanteziile la care ai visat dintotdeauna? Mai mult ca sigur nu va fi vorba de o singura sesiune de masaj, intrucat un asemenea rasfat se cere mai mereu a fi repetat!