Cu fiecare perioada de timp, cu fiecare sezon, dorintele si preferintele barbatilor pot fi atat de diferite. Ca in zilele caniculare cand ai pofta de inghetata, ca in zilele de vara cand simti nevoia de relaxare, in materie de masaje erotice preferintele pot fi atat de diverse.

Tinand cont de cererile primite si de ce ar putea incanta fix in astfel de zile, va sugeram sa parcurgeti randurile ce urmeaza pentru a descopreri ce vi se potriveste.

masaj erotic

Masajul topless sau nud

De la primul stil la al doilea este un pas considerabil. Recomandam sa incepeti cu un masaj topless in conditiile in care sunteti la o prima intrevedere cu masueza si la o prima experienta de acest gen. Masajele topless sunt pline de farmec si de o aura de mister pentru ca practic nu permit ca trupul de zeita al maseuzei sa fie totalmente dezvaluit. Vi se lanseaza o invitatie la delectare, in pasi mici spre universul relaxarii.

Cat despre masajul nud, acesta este preferat de cei deja experimentati. Este recomandat celor care doresc sa intre in actiune inca din prima sedinta de masaj, cei care isi doresc sa isi incante mai intai privirea cu trupurile zvelte ale maseuzelor.

Masajul cu sampanie

Pentru cei care au mai trecut pragul salonului Artemis stiu deja ca in lista de servicii se numara si acest tip de masaj. Masajul de acest gen este un rasfat realmente, o aroganta ce contribuie la crearea unei atmosfere unice. Masajul de acest gen este unul desavarsit, stropit cu un gust rafinat, pentru experiente pe masura.

Un astfel de masaj il recomandam celor pedanti, ce tin cont de bun gust in orice alegere, cei sofisticati ce pun mare pret pe stil.

Masajul cu mai multe maseuze

La alegere, poate fi vorba de una sau 2 maseuze. Chiar si in cazul masajelor dedicate cuplurilor se poate alege varianta de 2 sau 3 prezente ale divinelor si priceputelor maseuze. Astfel de masaje le recomandam celor care stiu cu adevarat ce inseamna sa se bucure de timp, cei energici, activi din fire, din perspectiva carora actiunea din dormitor nu se rezuma la stilul clasic.

Masajul cu mai multe maseuze este provocarea pentru cei care doresc sa se bucure de experiente complexe. Va recomandam sa alegeti doua maseuze din topul preferintelor, pentru a mixa pe miscarile ce stiti ca vi le vor oferi.

Masajul Artemis

Diferit de celelalte tipuri de masaje, de data aceasta mizam pe uleiuri care sa completeze cu beneficiile lor experienta in sine a masajului erotic. Uleiul de argan este cel pe care il consideram special, un ulei cu multiple actiuni asupra pielii.

De ce ai dori un astfel de masaj? Pentru ca este un rasfat la dublu. Ai parte de miscari energice, dar si suave, cele care ajuta la crearea nivelului de relaxare dupa cum iti doresti. In plus, cu ajutorul multiplelor miscari de acest gen se permite si ca uleiul folosit sa patrunda in piele. Intr-o combinatie exploziva de miscari ale unui masaj clasic, cu tente erotice, masajul Artemis este poate printre primele recomandate.

Orice doritor, indiferent de varsta, poate avea parte de o experienta desavarsita in cadrul salonului Artemis. Nu trebuie sa te convingi, ci doar sa iti imaginezi ce inseamna de fapt adevarata provocare pe care ti-o lansam. Spre exemplu, inainte de orice tip de masaj ales, iata si galeria noastra care te imbata cu frumusetea fetelor. Vezi aici.

Acestea nu sunt singurele tipuri de masaje de care dispunem. Recomandam sa sunati inainte in vederea programarii, cerand detalii spre exemplu despre masajul VIP. Te vom surprinde cu masaje de tot felul.