Nu mai este niciun secret ca dupa o zi stresanta de munca simtim nevoia de relaxare. Fiecare practica propriile metode prin care se detensioneaza si detaseaza dupa o zi plina si solicitanta. Unii aleg sa faca o baie fierbinte sau sa se intinda pe canapea, vizionand un film bun. Altii au descoperit masajul, metoda de relaxare cu efecte pe o perioada indelungata de timp. Mai precis, este vorba despre masajul erotic, care actioneaza atat asupra corpului, cat mai ales asupra psihicului uman.

Cum se justifica popularitatea masajului erotic?

Masajul a fost mereu maniera ideala de relaxare, de rasfat a simturilor. Odata cu trecerea timpului, acesta a cunoscut si alte forme de a fi pus in practica. Deci nu este nimic nefiresc ca in prezent implica si o tenta erotica, pentru ca daca aprofundezi istoria antica vei descoperi ceva uimitor. Marii razboinici aveau parte de o sesiune de masaj in care erau implicate atingeri tandre si senzuale inainte de a merge la lupta. Iar China, inca din vremuri stravechi, a pus un accent deosebit pe tehnicile speciale de masaj, indeosebi pe experta care le realiza, aceasta fiind de regula o femeie de o frumusete rara.

masaj de relaxare

In prezent romanii prefara masajul senzual, tantric sau erotic si isi aleg cu deosebita grija salonul. O parte considerabila dintre practicanti se orienteaza catre Masaj Club, cu locatia in Bucuresti. Nu este de mirare asta, pentru ca serviciile ireprosabile oferite isi spun cuvantul de fiecare data.

Ce ar trebui sa stie oricine despre masajul erotic?

Credintele hinduse ne invata ca omul poate sa atinga culmile placerii doar prin practici speciale. Asta nu inseamna ca este vorba doar despre o apropiere fizica, ci mai exact despre un intreg ritual executat ca la carte, unde totul se intampla cu un anumit scop.

Desi unele saloane de masaj erotic sunt „dotate” cu maseuri pentru doamne si domnisore, majoritatea angajeaza maseuze, pentru ca barbatii manifesta un interes aparte pentru acest gen de masaj. Nu este nimic gresit sa exersezi masajul erotic acasa cu partenera/partenerul, insa de regula femeile sunt mai retinute si mai inhibate la acest capitol. De aceea barbatii tind sa caute o sursa constanta care sa le asigure placere maxima. Asta este chiar de preferat, pentru ca tensiunile si frustrarile acumulate de-a lungul timpului trebuie eliberate intr-un fel. Si se pare ca modalitatea aceasta se prezinta a fi una dintre cele mai eficiente, pentru ca efectele unei sedinte de masaj se rasfrang in timp. Mai precis, imbunatatirea circulatiei sanguine, stimulararea serotoninei – responsabila cu starea de bine, inlaturarea stresului si detoxifierea organismului sunt doar cateva dintre avantajele pe care le produce masajul erotic practicat in mod regulat.

Principiul masajului erotic spune ca unul dintre perteneri primeste si celalalt ofera. Tradus, maseuza isi pune pe tava toate abilitatile si se concenteaza exclusiv la placerea clientului. Superficialitatea nu are ce cauta in aceasta ecuatie, unde totul se simte la intensitate maxima. Nimic nu se face la voia intamplarii, totul este gandit si conceput in detaliu. Lumina se regleaza la acel nivel numai prielnic sa te ajute sa scapi de timiditate si de inhibitii. Mai departe, trebuie sa stii ca se folosesc uleiuri cu arome imbietoare, o muzica in surdina si alte elemente afordisiace care-si aduc aportul la placerea ta.

Daca iti plac si intelegi bauturile fine, poti opta pentru sampanie in timpul masajului. Nu se poate dezvalui cum va fi aceasta folosita, deci mai bine descopera asta pe cont propriu. Daca la finalul sedintei nu iti vine sa mai parasesti patul, maseuza poate face lucrurile mult mai usoare. Pentru ca te poate insoti la dus, si in acest context ai ales masajul cu dus asistat.

Masaj Club iti face o propunere curajoasa: invit-o pe partenera ta la o sedinta de masaj revigorant. Veti descoperi ulterior ca o viata amoroasa banala si monotona nu se traduce intotdeauna cu sfarsitul unei relatii, daca abordezi o cale sanatoasa in acest sens. Exista toate sansele ca dupa o prima incercare sa lasati masajul erotic sa devina o obisnuinta placuta si nevinovata.