Fie ca recunoastem sau nu, masajul erotic a devenit o practica tot mai frecventa in zilele noastre. Desi pentru unii oameni acest subiect este inca tabu, altii se bucura din plin de aceste servicii. Specialistii ne spun ca scopul unui masaj erotic nu se rezuma numai la placerea sexuala. Beneficiile pentru sanatate, imbunatatirea vietii sexuale si eliminarea stresului sunt doar cateva dintre motivele pentru care unii si-au facut din serviciile de masaj erotic un stil de viata.

Masajul erotic actioneaza asupra ta intr-un mod uimitor

In aparenta pare o banala sedinta de masaj, insa tehnicile folosite stimuleaza serotonina, cunoscuta si sub denumirea de hormonul fericirii. Deci pare greu de crezut, erotismul nu este despre vulgar sau grotesc, este cu totul altceva. Este acel echilibru ideal dintre corp si minte, o armonie perfecta intre vis si realitate. Nici nu este de mirare ca eroticul a fost ridicat la rang de arta. Unii artisti au vazut in el o muza, o sursa de inspiratie pentru lucrarile lor, asa ca l-au ilustrat in cele mai inedite forme.

Realizat corect, masajul erotic poate fi una dintre cele mai placute experiente din viata ta. Conditia de baza este sa lasi inhibitiile si complexele acasa, pentru ca nimeni nu se asteapta sa ai corp de model. Fiecare persoana este unica, iar acest aspect este unul minunat, pe care maseusele profesioniste l-au inteles pe deplin. Nu uita – este ceva firesc sa apari dezbracat in fata lor, pentru ca nu esti nici prima, nici ultima persoana in aceasta ipostaza.

Unul dintre cele mai eficiente moduri de a combate stresul este atingerea tandra din cadrul unei sedinte de masaj erotic, au concluzionat studiile. Stresul a fost declarat una dintre bolile secolului XXI, iar pe termen lung poate avea ca rezultat anxietatea sau depresia. Masajul stimuleaza productia de endorfine, avand efecte relaxante si calmante asupra corpului si mintii tale. Poti incepe fiecare weekend printr-o sedinta de masaj cu beneficii multiple asupra sistemului imunitar. Cum se intampla miracolul? Pur si simplu, sesiunele de masaj practicate la intervale regulate stimuleaza cresterea limfocitelor care determina un sistem imunitar de fier.

Poate de multe ori ai simtit nevoia sa te eliberezi de gandurile si emotiile negative acumulate. Ar trebui sa stii ca masajul este modalitatea ideala prin care te detensionezi si lasi in urma frustrarile si experientele neplacute. Pentru ca iti vei aminti ca tu esti cel mai important, iar simuturile tale merita un rasfat ca la carte. Inveti sa iti cunosti mai bine corpul iar dupa o perioada de practicare a masajului erotic o sa constati ca ai mai mult respect si incredere de sine.

Ii poti oferi partenerei o sedinta de masaj erotic, inspirandu-te de la profesioniste

Se spune ca surprizele ne fac viata mai frumoasa. Asa ca de ce nu ti-ai surprinde partenera de viata printr-o sedinta de masaj erotic? Un cadru romantic, arome imbietoare, lumanari parfumate si o sampanie – sunt elementele care pot da startul unei nopti de neuitat.

De cele mai multe ori cuplurile au nevoie de o inviorare a laturii amoroase, pentru ca la un moment dat poate interveni rutina. Scaderea intensitatii atractiei unul pentru altul conduce la o viata sexuala banala, uneori poate chiar o obligatie. Este o stare pe care nimeni nu isi doreste sa o experimenteze, insa asta este realitatea. Desi ne place sau nu, partea intima joaca un rol esential in toata aceasta ecuatie. Ajutorul pe care il poate aduce un masaj tantric este de la sine inteles. Veti redescoperi dorinta de odinioara in intimitatea dormitorului vostru, datorita contributiei pe care o aduce un masaj erotic profesional. Altfel spus, modelele de la salon isi aduc aportul intr-o oarecare masura in imbunatirea vietii voastre amoroase. Daca iti stii partenera o fire curioasa si indrazneata, ii poti chiar face invitatia la o sesiune de masaj inedita, in cuplu! Pentru ca suntem in secolul XXI si exista servicii de masaj destinate pentru tine si pentru ea, impreuna.

De ce sa ne alegi pe noi?

Pentru ca noi suntem cei care abordam o sedinta de masaj erotic in toata complexitatea sa. Asta inseamna ca acordam o atentie sporita detaliilor si alegem cu deosebita atentie chiar si uleiul cu efecte afordisiace. Maseuzele cu trupuri de zeita sunt abolut incantatoare si se dedica intru totul rasfatului tau. Vei avea sansa sa simti placerea la cel mai intens nivel, atingand culmile extazului de fiecare data. Ar trebui sa stii ca cel mai bun moment pentru o sedinta de masaj erotic este de fiecare data cand simti nevoia, de aceea noi suntem mereu la dispozitia ta.