Prejudecatile ne pun la zid, ne formeaza pareri gresite, ne conduc spre o judecata gresita. Ba chiar s-ar putea sa descoperim ca ne limitam optiunile, ca nu facem altceva decat sa ne ferim de ceea ce de fapt ar putea sa ne faca placere; indiferent despre ce domeniu este vorba, despre masaj erotic sau nu, prejudecatile sunt chinuitoare, apasa greu si definesc o gandire limitata.

Dar, daca avem o prejudecata si nu ne putem imagina fiind intr-o anumita postura, este totusi normal sa ii judecam pe altii care au pareri diferite? Daca nu putem fi noi insine un exemplu dintr-un anumit punct de vedere, de ce am cauta perfectiunea in conduita in altii?

Exact la fel se intampla cu gandirea vis a vis de cele care lucreaza in cadrul unui salon de masaj erotic. Ceea ce pentru unii poate ca pare imoral, pentru altii este o normalitate; ceea ce unii considera a fi mai putin demn de ei, pentru altii este o situatie banala.

Acceptand ca fiecare dintre noi are o gandire aparte si poate unica, trebui sa avem un grad mai mare de toleranta fata de cei din jur. Cunosti o maseuza la un salon de masaj erotic? Ti se pare ca e un job ce nu te caracterizeaza? Poate pe tine, caci altele vad in asta o maniera perfecta de a munci, pe gustul lor. Poate fi vecina ta, poate fi o prietena a ta in timpul liber – ai judeca-o pentru o astfel de alegere?

Prejudecatile din perspectiva unei maseuze la inceput de drum

Se spune ca fiecare in parte este facut pentru ceva; nu putem fi cu totii buni in vanzari sau numai intr-un domeniu anume. Asadar, conform cu anumite calitati, vine si potrivirea caracterului cu un job ales.

Pentru cele care isi incep cariera de maseuze in cadrul unui salon de masaj erotic aceasta “potrivire” este o demonstratie in timp fata de cum se descurca sau cata convingere au ca domeniul li se potriveste.

Care este si profilul celor care aleg o astfel de cale? Ei bine in primul rand va conta sa nu existe prejudecati, exact pe principiul mintii deschise la nou si nu numai. Pentru ca domeniul implica o explorare a intimului, pentru ca masajul erotic este arta seductiei in combinatie cu arta masajului, pentru ca tine de interactiunea cu partea masculina. Deci timiditatea nu isi are locul aici, iar prejudecatile nici atat.

De asemenea, ar trebui poate ca viitoarea maseuza, specializata in asta, sa fie genul de persoana libertina, cu un comportament pe masura. Asta ofera o mai mare deschidere in a aborda diferite tehnici de masaj, oferind in acelasi timp experiente si senzatii noi celui in cauza.

Pare destul de usor de spus, nu insa si de pus in practica. Unora le lipseste maturitatea in a vedea dincolo de anumite stereotipuri sau un exemplu concret care sa le demonstreze ca lucrurile nu sunt asa cum se credea.

Asadar, daca crezi ca te atrage domeniul, nu ezita sa incerci sa descoperi in amanunt despre asta si abia apoi sa iei o decizie. Fii dezinvolta, nu lasa pe altii sa iti conduca deciziile in viata si nu permite ca orice altceva sa ia locul propriilor placeri si dorinte de viitor.

Desigur, si alte experiente din viata pot cantari destul de greu fata de tipul de job ales ulterior. De aceea este de preferat ca cele interesate in a fi maseuze sa caute un salon respectabil, sa caute seriozitatea in colaborare si conditii bune de munca.

Nu fa compromisuri, fa ceea ce iti place, descoperind asta pas cu pas. Doar lasa-te purtata de dorinta aceea interioara care iti spune ca ai putea face asta, fara sa tii cont de ce ar putea spune lumea despre decizia ta.