Intr-adevar, marea majoritate a cuplurilor apeleaza la tehnica unui masaj erotic pentru a isi suprinde partenerul de viata sau de cuplu cu cea mai excitanta idee. Totusi, exista si persoane care iau in calcul aceasta optiune pentru a se reapropia din prisma sexuala de iubitii lor, atunci cand relatia este afectata de distantare, de stres sau de alte astfel de probleme.

Ideea de a practica un masaj erotic in dormitorul propriu pentru cel fata de care ai sentimente de dragoste este mai mult decat ideala. Totusi, atunci cand ai in vedere o astfel de tactica, trebuie sa tii cont de faptul ca nu orice persoana reuseste sa duca la bun sfarsit aceasta misiune mai mult decat tantrica.

Prin urmare, pentru a veni in ajutorul tuturor celor care sunt interesate de arta unui masaj erotic care sa intreaca asteptarile si dorintele partenerului de viata sau de cuplu, venim in randurile urmatoare cu o serie de elemente care odata respectate cu strictete atrag dupa sine succesul unui astfel de masaj. Haideti sa parcurgem impreuna si sa vedem despre ce anume este vorba.

Ambientul pe care il veti crea

Daca v-ati documentat minutios cu privire la modul de desfasurare al masajului erotic, atunci cu siguranta stiti ca acesta nu se va desfasura intr-un cadru similar cu cel potrivit pentru un masaj de relaxare. Astfel, trebuie sa va focusati atentia in primul rand pe atmosfera din incaperea in care ii veti oferi iubitului o asemenea experienta energica din punct de vedere sexual.

Asadar, este recomandat ca lumina din acea camera sa fie difuza, sa ascultati melodii pasionale in surdina si, mai important decat toate sa va axati asupra utilizarii unor elemente specifice precum sunt lumanarile parfumate (cu mirosuri afrodisiace). Totodata, decideti unde anume va beneficia partenerul dumneavoastra de masajul erotic, fie ca este vorba despre patul din dormitor, despre un scaun special pentru masaj etc. Aceasta zona trebuie sa ii ofere confort maxim, pentru a se bucura pe deplin de experienta masajului erotic.

Vestimentatia dumneavoastra

Trebuie sa stiti ca, de cele mai multe ori, barbatii se simt atrasi de culoarea rosie in ceea ce priveste vestimentatia femeilor. Astfel, lenjeria intima pe care trebuie sa o purtati atunci cand ii oferiti iubitului experienta captivanta si incitanta a unui masaj erotic trebuie sa fie cat mai atragatoare pentru acesta.

Spre exemplu, poate fi genul care adora cum aratati atunci cand purtati ciorapi cu plasa sau lenjerie intima cu dantela. Acest aspect difera de la barbat la barbat. Trebuie sa fiti atenta exact la lenjeria care il va face sa va doreasca din prima secunda in care va vede. Un secret esential: nu uitati ca lenjeria pe care o purtati sa fie rosie, va avea un efect cu mult mai intens.

masaj erotic

Tehnica propriu-zisa de masaj erotic

Daca celelalte aspecte de mai sus au fost indeplinite cu succes, atunci trebuie sa va axati pe tehnica de masaj erotic prin care ii veti oferi iubitului dumneavoastra cea mai memorabila experienta.

Trebuie sa tineti minte cateva elemente esentiale in acest sens: este important sa folositi un ulei de relaxare pentru masaj care sa aiba efecte afrodisiace (va accentua relaxarea intensa a partenerului), zona intima trebuie masata abia la final (pentru a stimula si a accentua dorinta iubitului) si trebuie sa acoperiti cu miscari senzuale intreg corpul celui drag.

Va puteti documenta in privinta celor mai bune tehnici de masaj erotic chiar pe site-ul nostru (masajclub.ro) sau puteti invata direct de la terapeutele noastre specializate in acest domeniu. Important este, de fapt, sa aveti incredere in dumneavoastra deoarece celalalt va simti aceasta, sa dati frau liber imaginatiei si sa faceti totul din dragoste pentru celalalt.