Nu mai este un subiect tabu faptul ca locul in care veniturile lunare iti permit sa te rasfeti dupa cum doresti este salonul de masaj erotic. De fapt, tot mai multe sunt cele care aleg sa practice aceasta meserie, placuta de altfel, intocmai pentru ca este singurul mod in care pot duce o viata de lux.

Daca stii ca esti o tanara care are incredere in propriile forte si este stapana pe sine, atunci ar trebui sa iei in considerare posibilitatea de  lucra in cadrul salonului nostru. Desigur, nu orice poate deveni maseuza. Acest lucru implica foarte multa munca, dar si pasiune pentru activitatea desfasurata.

Bineinteles, plata este intotdeauna una pe masura. Fiecare angajata are parte de o serie de beneficii de care se bucura in fiecare luna, rar intalnite la alte locuri de munca. Spre deosebire de majoritatea job-urilor din tara noastra, acesta se desfasoara intr-un mediu extrem de placut si relaxant, benefic pentru sanatatea trupeasca si mintala.

Iata ce presupune aceasta profesie si care sunt conditiile pe care orice domnisoara care doreste sa aplice pentru un interviu trebuie sa le indeplinesca:

  • In primul rand, trebuie sa stiti ca este absolut obligatoriu sa aveti varsta minima de 18 ani. Acesta este un loc de munca legal, cu contract, de aceea este necesar ca si angajatii sa fie in ordine din punct de vedere legal si sa indeplineasca anumite conditii.
  • Aspectul fizic placut este esential pentru clientii nostri. De aceea, daca stiti ca sunteti posesoarele unor trupuri de individiat, va asteptam cu drag la noi!
  • Abilitatea de a dezvolta o conversatie placuta, de a mentine interesul clientilor treaz si de a-i ajuta sa se relaxeze asa cum trebuie este o necesitate absoluta. In cazul in care considerati ca aveti potential si ati putea sa va imbunatatiti aceasta deprindere, va sfatuim sa programati un interviu cat mai curand posibil.

 

Beneficiile de care se bucura angajatele noastre sunt pe masura efortului pe care il depun. Numai la salonul Artemis din Bucuresti aveti posibilitatea de a va perfectiona tehnica masajului si sa obtineti o diploma gratuita autorizata de Ministerul Muncii si Educatiei.

  • programul este foarte flexibil, astfel incat va puteti ocupa si de celelalte pasiuni pe care le aveti
  • in cazul in care aveti nevoie de cazare, noi va oferim un loc confortabil in care sa locuiti, fara a plati nimic
  • aveti posibilitatea de a cunoaste un numar mare de clienti importanti, cu functii inalte in societate
  • lucrati intr-un mediu sigur si curat
  • beneficiati de discretie totala, iar atunci cand va faceti treaba asa cum trebuie aveti posibilitatea de a castiga bani in plus
  • cei din jur va vor trata de fiecare data cu seriozitate si va vor sta la dispozitie cu orice fel de informatie de care aveti nevoie pentru a va perfectiona practica.

 

castiguri

Unul dintre cele mai importante avantaje de care au parte cele care lucreaza in cadrul salonului Artemis este venitul financiar lunar marit. Castigurile sunt foarte mari, iar in functie de performanta vor creste si acestea.

Va asteptam pe pagina noastra pentru a afla mai multe informatii despre beneficiile pe care le veti obtine in calitate de angajate ale salonului nostru.