Viata agitata a prezentului poate acumula diferite momente in care se aduna tensiune si stresul ne influenteaza deciziile pe care le luam si starea de spirit. Acesta poate fi un moment prielnic sa ne deconectam de griji si sa alegem serviciile ce ofera masaj erotic. De cele mai multe ori intervine factorul social, ce poate sta in calea acestei decizii. Este important sa intelegem ceea ce implica masajul erotic si sa realizam beneficiile pe care le poate aduce.

Masajul erotic poate fi un moment de neuitat, ce il va purta pe partener catre momente magice, iar pentru a fi sigur ca acest lucru se va intampla, va trebui sa acorzi atentie unor sfaturi ce te vor ajuta sa starnesti un val de pasiune.

          Cum sa pregatesti un masaj

ulei de arganSecretul unui masaj erotic este sa descoperi zonele erogene care il vor purta spre stari nebanuite si sa patrunda intr-o lume a fanteziilor. Primul secret pe care trebuie sa-l stii este importanta pe care o are locatia. Pentru o pozitie
benefica si usor de masat se recomanda asezarea pe o suprafata perfect orizonala. Mediul va juca un rol important in amplificarea simturilor si deconectarea de alte griji. Atmosfera poate fi intretinuta de o lumina ambientala, muzica in surdina si lumanari parfumate.

Senzualitatea trebuie sa fie oferita de o naturalete desavarsita, iar rabdarea are un rol foarte important. Pur si simplu trebuie sa va miscati lent, fara a recurge la miscari bruste. Este important sa fiti dezbracati complet, ceea ce ofera o calitate ridicata a masajului, amplificand senzatiile.

O regula foarte importanta este sa folosim un ulei de masaj, parfumat cu o aroma revigoranta, ce va ajuta la o atingere cat mai fluenta si va fi un puternic afrodisiac. Inainte de aplicare va trebui sa incalzesti mainile pentru a asigura un confort termic. De altfel, este bine de stiut ca trebuie sa folosim un lubrifiant pe baza de apa pentru zona genitala, fiind cea mai buna solutie din punct de vedere al igienei, datorita zonei foarte sensibile.

          Atingerea usoara este secretul

Mentinerea contactului pe toata durata masajului va creste pasiunea si dorinta de a simti partenerul cat mai aproape. Vom incepe sa-l atingem usor cu degetele prin par, vom masa scalpul, apoi cu miscari circulare vom descreti fruntea, tamplele si vom atinge cu finete urechile. Pentru zona fetei este de ajuns sa folosim o crema, uleiul nefiind necesar.

Mainile se vor apropia apoi de zona gatului, ce va elibera tensiunea acumulata si cu miscari fine ne vom duce spre spate, folosindu-ne usor unghiile, ce va starni un val de fiori. Coloana este o zona foarte sensibila, astfel incat trebuie sa avem mare grija la miscari, sa le efectuam usor pentru a nu crea durere. Continuarea masajului se va concentra spre zona fesei, palpand cu lejeritate, apoi spre zona coapselor, puternic erogene. Miscarile se vor intrepatrunde si va trebui sa acordati o atentie sporita acestor zone. Nu trebuie sa fie efectuata o presiune ridicata, deoarece sunt zone sensibile, ci doar o frecare propriu-zisa este de ajuns pentru a stimula placere. Ne vom concentra apoi pe talpa, pe care o vom strange si apoi vom ajunge la degete, pe care le vom trage usor.

          Ofera atentie intregului corp

masaj erotic Masajul va trebui sa continue pe partea cealalta, unde vom masa pieptul si umerii. Dupa aceea vom cobori usor spre abdomen, pe langa coaste, cu o miscare a degetelor ce va invia orice simt. Ne apropiem usor, dar sigur spre punctul culminant al masajului cand ajungem langa zona genitala. Acestei zone ii vom acorda atentia cuvenita, oferind cea mai mare placere. Nu uitati sa folositi lubrifiantul pe baza de apa. Zona respectiva trebuie atinsa cu tandrete, folosind palmele complete si miscari usoare de in jos in sus, starnind multa placere.

Aceste momente vor ajuta la eliberarea stresului acumulat si va reusi sa deconecteze partenerul de la grijile cotidiene, oferindu-i momente satisfacatoare.