orgasm tantric masajEsti pregatit/a pentru cel mai bun moment de intimitate vreodata? Daca raspunsul tau nu este pozitiv, atunci este timpul sa inveti cum sa activezi unele conexiuni atat de uimitoare dintre minte, corp si partenerul tau.
Se prea stie ca arta tantrica dateaza de mai bine de 5.000 de ani, iar sexul tantric a devenit o practica atat de spirituala in Est. De exemplu, in scopul iluminarii corpului, intreaga filozofie de a trescende in dormitor mizeaza pe constiinta spirituala, legatura si ego la apogeu. Atunci cand Shiva, energia masculina, se intalneste cu Shakti, energia feminina, se formeaza o uniune sexuala ce se crede a fi cel mai inalt punct al actului intim.

Care este cheia sexului tantric?

Cei mai buni maestri in arta tao spun ca respiratia este singura cheie de succes in timpul obtinerii unui orgasm tantric. In cazul in care va puteti mentine corpul relaxat si mintea limpede, atunci zeita din interior, responsabila de placere, va poate face pe deplin prezenti in actul predarii corpului si a mintii intr-o stare de eliberare totala.

Cu ajutorul respiratiei, puteti raspandi energia orgasmica, ce porneste de la organele genitale spre intregul corp. Acest lucru poate duce la o conexiune mai profunda si mai intima cu partenerul.

In ciuda tuturor vorbelor si tehnicilor despre orgasnul tantric, marele „O” nu este scopul pe care stiinta tantra il defineste. In schimb, tehnica isi doreste sa va concentrati spre obtinerea unui sentiment de eliberare la sfarsitul momentului, ce ar putea fi tradus si prin „bucuria orgasmica”.

Se pare ca femeile experimenteaza orgasmul mult mai repede decat barbatii, deoarece ele au invatat sa devina mai relaxate si mai sensibile, se lasa purtate de moment si de val.

Sfaturi tantrice despre cum aduci orgasmul tantric la nivel de arta

Itantricmaginati-va ca va doriti sa fiti relaxati total, invaluiti in intimitate si in magia seductiei. Daca aceste elemente sunt indeplinite, atunci este timpul de a va crea un spatiu sacru pentru a va oferi dragostea. Amenajati dormitorul, treziti simturile la viata cu flori si uleiuri de aromaterapie, lumanari parfumate sau bomboane de ciocolata.
Agitati-va corpul pentru a prinde viata pe ritmul unei muzici preferate, menite sa relaxeze corpul si sa va ofere posibilitatea de a respira ca printr-un miraj. Lasati respiratia sa se deplaseze in abdomen. Aceste lucru ajuta la crearea tensiunii, la cresterea sensibilitatii si la aducerea placerii intr-un singur moment, aici si acum. Cum ar spune Carl Wright, „daca ai adus aceste elemente la stadiul de romantism, atunci este mai mult decat probabil sa experimentezi un orgasm al intregului corp”.

Este foarte electric ca in timpul momentelor intime sa obtineti campuri de energie, pentru a fi amandoi in aceeasi stare si a deveni mult mai sensibili unul cu celalalt. Aceasta este si experienta unui sarut tantric. Tantra este plina de scufundari adanci ale dorintei si ale placerii, simtite impreuna cu partenerul perfect. Daca va simtiti bine si plini de extaz, atunci orgasmul tantric este cel care va va elibera intregul corp.

Traditia Tao revendica energia intregului corp

In timpul oricarui moment de intimitate, partenerii trebuie sa se lase condusi spre o vitalitate aparte, armonie si o fericire, ce vor incanta atat partea trupeasca, cat si cea mentala. Iar daca este sa amintim de spirit, atunci acesta trebuie sa fie cat mai liber in exprimari, miscari si tehnici.

Relaxarea si placerea in timpul unui act sexual devin aliatii perfecti al orgasmului tantric. Desi se spune ca nu toata lumea experimenteaza acelasi nivel al orgasnmului, nu este nimic rau in a lua cu pasi mici ceea ce se intampla cu intregul corp. Important este ca partenerii implicati in actiune sa descopere acei senzori de miscare, regasiti in diferitele parti ale corpului ce au menirea de a revendica energia corpului.

In moemntul in care ambii parteneri traiesc intens momentul acestui orgasm tantric, atunci se va imbunatati si atitudinea cu privire la intimitate, chiar si dincolo de alte experiente neplacute. In intreaga arta Tao, supusii trebuie sa isi revendice fericirea, entuziasmul si placerea, analizand dincolo de emotional si trupesc.