Dupa cum bine se stie, in aceasta lume exista un numar impresionant de tehnici de masaj ce sunt puse in aplicare atat in functie de persoana, cat si de zona din care face parte. De altfel, se stie ca in Africa unele tehnici sunt mai indragite, insa in Europa altele. Ei bine, totusi se pare ca cele clasice si cele erotice se numara printre preferatele locuitorilor de pe orice continent. De ce? Pentru ca se pare ca acestea aduc cele mai multe beneficii pentru fiecare in parte.

Totusi, se pare ca unele persoane inca nu sunt la curent cu aspectele ce fac intr-adevar diferenta intre un masaj clasic si unul erotic. Foarte multi au gresita impresie ca masarea zonelor genitale este ceea ce face lucrurile sa fie diferite, insa totul este mult mai complex decat pare.

Exista extrem de multe tipuri de masaje, iar cei care au urmat o scoala in acest domeniu, cunosc faptul ca sunt predate absolut toate metodele, insa se pune un accent deosebit doar pe cateva. De altfel, se pare unele tipuri, precum sunt cele erotice, au inceput sa devina din ce in ce mai populare in ziua de azi, avand in vedere faptul ca oamenii sunt tot mai deschisi catre ideea de noutate. Acestea au la baza celebrele tehnici traditionale, insa au adaugate si cateva elemente noi ce nu erau atat de valoroase in vechile timpuri. Specialistii insa au descoperit atat de multe trucuri, incat au fost puse in aplicare in mai multe stiluri de masaj si s-au dovedit a avea un urias succes.

Acestea fiind spuse, nu este de mirare ca extrem de multe persoane, atat femeile, cat si barbatii, adora sa beneficieze de cateva minute de relaxare de la niste maseuze extrem de bine invatate. Cu toate ca sunt anumite elemente ce stau la baza realizarii unui masaj ideal, doar niste profesionisti vor reusi sa si puna in evidenta niste uriase avantaje, fie ca este vorba despre o metoda traditionala sau de una cu influente erotice.

Masajul traditional

 

masajMasajul clasic sau traditional (suedez si de relaxare, de exemplu) este cea mai simpla forma de terapie de masaj cunoscuta vreodata. De altfel, aceasta este utilizata chiar din cele mai vechi timpuri, iar popularitatea se pare ca nu se pierde deloc.

Terapeutul isi foloseste mainile si degetele pentru a efectua un astfel de masaj. In general, cel suedez pare a fi considerat cel mai frecvent tip de masaj, astfel ca il putem mentiona ca o tehnica normala, clasica. Persoanele care nu sunt
la curent cu uriasele beneficii ale altor tehnici cunoscute in lume, nici nu doresc sa le incerce. Acest lucru nu face decat sa se risipeasca niste aspecte ce sunt extrem de importante atat pentru trup, cat si pentru minte.

Dupa cum sugereaza si numele, masajul clasic este considerat a fi cel mai simplu, tocmai pentru ca nu sunt utilizate in realizarea acestuia atat de multe tehnici precum in cel erotic. Mai mult de atat, aceasta metoda poate fi pusa in aplicare chiar si de o persoana fara cunostinte in acest domeniu.

Masajul erotic

 

masaj eroticMasajul erotic implica mult mai multe aspecte spre deosebire de cel traditional. Acest lucru nu se intampla neaparat din cauza faptului ca o astfel de tehnica este mult mai moderna, insa pentru ca nu poate fi realizata ca atare de catre orice persoana. Tocmai de aceea, barbatii si femeile prefera sa se deplaseze in cadrul unui salon de masaj erotic si sa beneficieze de cele mai relaxante si senzuale clipe petrecute vreodata.

Daca inainte era o forma mai controversata, se pare ca in 2016 oamenii privesc cu alti ochi acest tip de masaj ce se axeaza pe zonele erogene. De altfel, principala uriasa diferenta dintre masajul traditional si cel erotic sta la baza zonelor de focalizare.

Maseuza se axeaza aici pe diferite parti ale corpului ce determina o puternica excitatie sexuala. Tocmai de aceea, nivelul de intimitate dintre terapeut si beneficiar trebuie sa fie destul de mare. Datorita acestui lucru, cadrul in care are loc aceasta activitate trebuie sa fie cat mai senzual, linistitor si calduros. Exista destul de multe aspecte ce stau la baza unui masaj erotic reusit, insa doar o maseuza profesionista va reusi sa il puna in aplicare ca atare.

Masajul erotic nu doar ca relaxeaza, la fel cum o face si cel clasic, insa ofera si alte avantaje precum: apropierea dintre parteneri, viata sexuala imbunatatita considerabil, cresterea increderii in propria persoana si scaderea riscului aparitiei infidelitatii in relatia de cuplu.